september 17, 2018

Veel liefs uit Sicilië!

Grootbloemige roos topfavoriet bij bruiloften

Veel liefs uit Sicilië!
Grootbloemige roos topfavoriet bij bruiloften 

Trouwen op Sicilië gaat vrijwel altijd samen met Avalanche+® rozen. Insiders leggen uit waarom. 

Avalanche+® is gewild in Italiaans bruidswerk in het algemeen, maar wordt opvallend vaak gebruikt voor huwelijken op Sicilië in het bijzonder. "De roos is de belangrijkste bloem bij bruiloften en Avalanche+® sluit in formaat, kleur en vorm perfect aan bij de romantiek die men hier belangrijk vindt," zegt Charles Lansdorp, Avalanche+® ambassadeur in Italië. "In het zuiden worden veel huwelijken nog altijd in de kerk gesloten, tijdloos klassiek is daar erg in trek. De witte Avalanche+® is het meest gewild, Sweet+ en Pearl+ doen het ook goed. Dankzij bloemisten die daarin wat meer durven om hun klanten te inspireren."

De roos die het verschil maakt
Een van hen is Fabio Sicurella van L'Angolo dei Fiori in Ribera. "Ik probeer altijd elementen van het oude Sicilië in mijn arrangementen te verwerken, want het land zit in mijn hart," zegt hij. "Maar het werkt goed om klanten meer te laten zien dan alleen wit bruidswerk, puur om aan te tonen dat dit eveneens een klassieke uitstraling kan hebben. Ik werk naast wit ook veel met Sweet+. En laatst een hele bruiloft met wit, Peach+ en Candy+.  Zo kun je je onderscheiden als bloemist, ongeacht het budget. Ik ben gek op Avalanche+®, het zijn echt de mooiste rozen om mee te werken."  

Klassiek én romantisch
Dat beaamt wedding en event planner Mauro Adami van DomoAdami die een zwak voor de rozen én voor Sicilië heeft. "Het is een van de populairste trouwlocaties van Italië," zegt hij. "Schitterende uitzichten, romantische baaien, paleizen om je jawoord in te geven. Het is een eiland waar je echt kunt uitpakken met een trouwdag. Dan kom je voor de bloemen al snel bij Avalanche+® uit, die roos is hier echt een fenomeen. Zeer romantisch, zeer klassiek, zeer gewild bij mijn cliënten."

Perfect voor 'bella figura'
De populariteit van Avalanche+® komt niet alleen voort uit de kwaliteit en uitstraling van deze Nederlandse toprozen, maar ook omdat ze  passen bij de veel voorkomende wens om goed voor de dag te komen. "Het is op Sicilië niet ongebruikelijk om tweehonderd gasten te hebben, die er de hele dag bij zijn",  zegt Lansdorp. "De lunch en het diner zijn belangrijk, er wordt echt een speciale dag van gemaakt, om samen het paar te vieren. De bruid is een dagje prinses, de aankleding mag indruk maken. Dan kom je al snel uit bij Avalanche+®. 

Kudelstaart, 17 september 2018

Voor vragen en meer informatie:
Roy van Kester, Marketing Specialist
Hoofdweg 148 | 1433 JX | Kudelstaart | The Netherlands T. +31 297 745 507 | M. +31 657 349 722

Gerelateerde artikelen