juli 22, 2020

Team Dümmen Orange® Gerbera is in topconditie!

Spraakmakende nieuwkomers en vertrouwde bestsellers in sprankelende kleuren, ze staan allemaal in de nieuwe gerbera brochure van 2020-2021. Dümmen Orange is daarmee helemaal klaar voor het nieuwe gerberaseizoen.

Team Dümmen Orange® Gerbera is in topconditie!

Spraakmakende nieuwkomers en vertrouwde bestsellers in sprankelende kleuren, ze staan allemaal in de nieuwe gerbera brochure van 2020-2021. Dümmen Orange is daarmee helemaal klaar voor het nieuwe gerberaseizoen.

De bloemvormen worden veelzijdiger, de kleuren dieper en de kwaliteit wordt elk jaar beter. Dümmen Orange heeft een nieuwe generatie gerbera's van topklasse klaar staan, om de bloemenbranche mee te verrijken. Het is mooi om te zien dat de kwaliteitsslag die de afgelopen jaren is gemaakt nu zijn vruchten afwerpt.
 
Go Gerbera, go!
Om de kracht en topconditie van de nieuwe selectie terug te laten komen in de namen van de nieuwe variëteiten, is ook ditmaal weer gekozen voor oud-voetbaliconen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Dümmen Orange is daar drie jaar geleden mee begonnen en de respons hierop was zo positief dat die lijn ook weer is doorgezet voor de introducties van 2020-2021. In deze gerbera brochure staan 37 sterke nieuwkomers met namen als Nani, Buffon, Cafu, Puyol, Ramires, Socrates, Vialli, Baresi, Boban, Evani en Gilberto die beslist zullen scoren in de snijbloemenbranche.

Teamspelers met klasse
Een goede gerberanaam moet kort, krachtig en herkenbaar zijn. "Daarnaast moet iedere naam juridisch en taalkundig uitgeplozen worden", zegt Roy van Kester, marketing specialist bij Dümmen Orange. "Sommige namen zijn beschermd, andere hebben in een andere taal een vreemde betekenis of rollen niet lekker uit de mond. Het leuke van namen van voetballers kiezen, is dat die internationaal bewust of onbewust toch een belletje doen rinkelen. Namen van toppers als Mbappé, Ronaldo of Messi kiezen we niet, simpelweg omdat deze VIP's al een heel merk om zich heen hebben gebouwd."

Selectie met toekomst
"De voorkeur gaat uit naar Engelse, Spaanse en Braziliaanse namen omdat die mooi en internationaal klinken", beaamt account manager Eric Kuiper. "Als je bedenkt dat er aan een WK al zo’n tweeëndertig elftallen deelnemen, dan kun je je voorstellen dat we uit een grote vijver kunnen vissen. Dus het is maar goed dat Dümmen Orange, naast de sterren in de brochure voor 2020-2021, ook al bezig is met de nieuwe talenten voor daarna.’’

Nieuw stadion!! 
Team Dümmen Orange Gerbera stelt de bestsellers en nieuwkomers graag aan u voor in het nieuwe stadion in De Kwakel. Ze zijn, samen met de rassen die voor de toekomst in ontwikkeling zijn, vanaf 31 augustus 2020 te bezichtigen aan de Hoofdweg 119 in De Kwakel.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan even contact op Eric Kuiper (E.Kuiper@DummenOrange.com), Pim Oostdam (P.Oostdam@DummenOrange.com) of Roy van Kester (R.vanKester@DummenOrange.com), we helpen u graag.

Online gerbera brochure [2020-2021]
https://nl.dummenorange.com/app/pdfcatalogs/detail.web?catalogId=38

Een kleurrijk seizoen met mooie resultaten gewenst!

Team Dümmen Orange Gerbera