Onze waarden

Dümmen Orange verbindt de wereld via de taal van bloemen en planten. Dat doen we vanuit oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers, vanuit diepgewortelde waarden en onze onovertroffen passie om alleen het beste te doen.

Passie met een doel
Passie met een doel

Vanuit onze passie die overal in ons werk terugkomt, zoeken we de verbinding tussen onze missie, onze mensen en onze aarde. Zo ontstaat er een energieke, duurzame cyclus.

Fairtrade

Pelargonium- en Poinsettia-stekken van het moederplantenbedrijf in Ethiopië zijn Fairtrade gecertificeerd. Zij kunnen aan de retail en consument worden aangeboden als eerlijk product. Steun samen met uw klanten de medewerkers in Ethiopië en wordt 'onderdeel van het verhaal'.

Speelgoed en plezier

Ieder jaar geeft de Dümmen Orange-locatie Las Mercedes in El Salvador speelgoed aan de kinderen die in de directe omgeving van het bedrijf wonen. Meer dan honderd kinderen hebben de grootste pret met de clowns en het speelgoed dat door de medewerkers van Dümmen Orange is gemaakt en verzameld.

Grenzeloze oplossingen
Grenzeloze oplossingen

Door ons te richten op de individuele wensen van onze klanten, eerlijk en inventief, creëren we grenzeloos bloeiende oplossingen die resulteren in gezamenlijk succes.

Confetti Garden

We bieden een volledige range van consumentengericht, point-of-sale materiaal, waarmee onze retailpartners consumenten kunnen aantrekken en de voordelen van onze producten kunnen overbrengen. Het beste voorbeeld hiervan is de succesvolle introductie van Confetti Garden, een combinatie van meerdere gewassen in een enkele plug.

Roadshows

Met een vrachtwagen, die als kas is omgetoverd, bezoeken we exporteurs en retail om onze nieuwe en bestaande rassen te tonen op hun locatie. Dümmen Orange biedt deze marketingactie aan in samenwerking met telers. We hebben diverse exporteurs, verkopers en telers zo - tot ieders tevredenheid - met elkaar weten te verbinden.

Inspirerend Zelfvertrouwen
Inspirerend Zelfvertrouwen

Vertrouwen verdienen we alleen door open en eerlijk zaken te doen, door aanspreekbaar en betrouwbaar te zijn. Het geloof in duurzame relaties inspireert en versterkt de trots op onze afkomst.

Trots op onze afkomst

Onze naam is een hommage aan de symbolische kleur van Nederland alsmede de afkomst - een verzameling succesvolle familiebedrijven. Deze bedrijven vormen de rijke geschiedenis van Dümmen Orange. Ons logo representeert het samengaan van veredelaars en partners wereldwijd in Dümmen Orange.

Diepgewortelde ervaring

Wij bedienen onze klanten vanuit een rijke basis aan kennis en ervaring, opgedaan in meer dan een eeuw van ondernemerschap. Deze ervaring, afkomst en passie voor onze klanten, gecombineerd met onze investeringen in technologische vernieuwing maken ons tot een vertrouwde partner.

Krachtige Emotie
Krachtige Emotie

Bloemen en planten brengen het beste in ons naar boven: schoonheid, vrolijkheid, liefde, levenslust en kunst. Zo laten we ons iedere dag dweer inspireren om de verbinding te zoeken en onze emoties te delen.

Fashion Forward

In Columbus, Ohio is ons Noord-Amerikaanse hoofdkantoor gevestigd. Het is bovendien de derde stad in de Verenigde Staten qua aantal modeontwerpers dat er actief is. Dümmen Orange is trotse supporter van de Fashion Week Columbus, een non-profit organisatie die zich manifesteer als platform waarop lokale en opkomende modeontwerpers zich kunnen presenteren. Daarnaast worden er studiebeurzen beschikbaar gesteld stellen aan studenten van de mode-academie.

Betrokken

De werken van Vincent van Gogh tonen zijn passie voor bloemen en planten. Expressie via kunst en expressie met bloemen vertonen fascinerende overeenkomsten. Wij herkennen onze mentaliteit in Van Gogh's inspiratie en universele bereik. Daarom zijn wij de trotse sponsor van het Van Gogh Museum.

Elke Dag Excelleren
Elke Dag Excelleren

Door steeds weer de lat hoger te leggen komen we tot dynamische en diep gewortelde groei. Van producten die overtreffen tot mensen die uitblinken!

Greencare

Ons doel is om de gezondste stekken te produceren. Greencare is een programma dat is gebouwd op het principe, 'Begin Schoon, Blijf Schoon'. Wij investeren zwaar in een state-of-the-art Elitehuis in Rheinberg, Duitsland om onze rassenbibliotheek te huisvesten. Hier start onze stekproductie. Greencare loopt van onze Elite-productie tot onze bedrijven rond de evenaar, waar de stekproductie plaatsvindt.

Genetwister

Onze samenwerking met Genetwister stelt ons in staat om traditionele technieken met nieuwe technologieën te combineren. Zo breiden wij ons assortiment verder uit door middel van marker assisted breeding. Toepassing van deze technologie zorgt voor een substantiële toename van de snelheid en voorspelbaarheid van onze veredelingsinspanningen.