juli 16, 2020

In Memoriam Harry Kloppenburg

Met groot verdriet kondigt Dümmen Orange aan dat ons directielid Harry Kloppenburg onverwacht op 15 juli is overleden. Hij was een grote leider in de transformatie van de wereldwijde sierteeltsector.

Harry was een van de oprichters van Dümmen Orange en een baanbrekende zakenman die op zoek was naar nieuwe wegen en innovaties op het gebied van de sierteelt. In 2010 begon hij aan een reis om de veredeling en levering van de wereldwijde top 10 van sierteeltgewassen te integreren in één bedrijf, waardoor klanten een portfolio van producten kregen die het modieuze karakter van de industrie zouden dienen. Dit heeft met succes geleid tot de oprichting van Dümmen Orange als een wereldleider in de sierteelt.

Harry's persoonlijkheid heeft bijgedragen aan de familie cultuur van het bedrijf. Zijn kinderen en later zijn kleinkinderen stonden centraal in zijn privéleven. Diezelfde passie toonde hij in zijn coaching en training van medewerkers. Terwijl het bedrijf groeide qua klanten en producten, was Harry toegewijd en zorgde ervoor dat de stem van de klant in alle vergaderingen werd gehoord. Passie en continue verbetering gecombineerd met grenzeloze oplossingen omschrijven zijn houding en gedrevenheid het beste.

Harry Kloppenburg wordt herinnerd voor zijn bijdragen aan de professionalisering van de wereldwijde sierteeltsector en velen van ons zullen nooit vergeten hoe hij ons heeft gestimuleerd om geweldige oplossingen en nieuwe concepten naar voren te brengen voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Onze gedachten gaan uit naar zijn naaste familie en vrienden.


U kunt uw condoleances delen via het volgende e-mail adres: memoriamHarry@dummenorange.com

Gerelateerde artikelen