juli 05, 2018

Team Gerbera van Dümmen Orange® is in topconditie!

Spraakmakende nieuwkomers en vertrouwde bestsellers in sprankelende kleuren, ze staan allemaal in de nieuwe brochure.

Spraakmakende nieuwkomers en vertrouwde bestsellers in sprankelende kleuren, ze staan allemaal in de nieuwe brochure. Dümmen Orange is daarmee helemaal klaar voor het nieuwe gerberaseizoen.

De bloemvormen worden veelzijdiger, de kleuren dieper en de kwaliteit wordt elk jaar nóg beter. Dümmen Orange heeft een nieuwe generatie gerbera's van topklasse klaar staan, om de bloemenbranche mee te verrijken. Als snijbloem is gerbera echt trending. Het is een typische bloem voor millennials. Je ziet hem steeds vaker in mono en solo arrangementen en ook in plukboeketten is het een absolute ster. Het is mooi om te zien dat de kwaliteitsslag die de afgelopen jaren is gemaakt nu zijn vruchten afwerpt.

Go Gerbera, go!
Om de kracht en topconditie van de nieuwe selectie terug te laten komen in de namen van de nieuwe variëteiten, is ook ditmaal gekozen voor oud-voetbaliconen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Dümmen Orange is daar vorig jaar mee begonnen en de respons hierop was zo positief dat die lijn is doorgezet voor de introducties van 2018-2019, ook met een knipoog naar het huidige WK. In de brochure staan 22 sterke nieuwkomers met namen als Canizares, Scholes, Henry, Bojan, Zanetti, Nedved, Enrique, Thuram en Leonardo die beslist zullen scoren in de snijbloemenbranche.

Teamspelers met klasse
Een goede gerberanaam moet kort, krachtig en herkenbaar zijn. "Daarnaast moet iedere naam juridisch en taalkundig uitgeplozen worden", zegt Roy van Kester, marketing specialist bij Dümmen Orange. "Sommige namen zijn beschermd, andere hebben in een andere taal een vreemde betekenis of rollen niet lekker uit de mond. Het leuke van namen van voetballers kiezen, is dat die internationaal bewust of onbewust toch een belletje doen rinkelen. Namen van toppers als Ronaldo, Messi of Neymar kiezen we niet, simpelweg omdat deze VIP's al een heel merk om zich heen hebben gebouwd."

Selectie met toekomst
"De voorkeur gaat uit naar Engelse, Spaanse en Braziliaanse namen omdat die mooi en internationaal klinken", beaamt product manager Eric Boerlage. "Als je bedenkt dat er aan een WK al zo’n twintig elftallen deelnemen, dan kun je je voorstellen dat we uit een grote vijver kunnen vissen. Dus het is maar goed dat Dümmen Orange, naast de sterren in de catalogus voor 2018-2019, ook al bezig is met de nieuwe powerplayers voor daarna. Gerbera is een snijbloem waar toekomst in zit, dat bewijzen de cijfers én de resultaten in de kas."

Welkom in het trainingskamp!
Team Gerbera NL stelt de bestsellers en nieuwkomers graag aan u voor. Ze zijn, samen met de rassen die voor de toekomst in ontwikkeling zijn, vanaf 20 augustus 2018 te bezichtigen aan de Mijnsherenweg 33 te Kudelstaart.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan even contact op Eric Boerlage (E.Boerlage@DummenOrange.com) of Roy van Kester (R.vanKester@DummenOrange.com), we helpen u graag.

Een sterk en kleurrijk seizoen met mooie resultaten gewenst!

Team Gerbera NL

Gerelateerde artikelen