oktober 27, 2017

Sprookjeshuwelijk met Nederlands tintje

Op het internationale glamourhuwelijk van het jaar schitteren uitsluitend Nederlandse bloemen, waaronder 30.000 rozen.

Op het internationale glamourhuwelijk van het jaar schitteren uitsluitend Nederlandse bloemen, waaronder 30.000 rozen.

Op wat een van de meest sprookjesachtige bruiloften van het jaar belooft te worden, zullen Nederlandse rozen het thema bepalen. Het bruidspaar betreft Jeff Leatham, een van de bekendste celebrity floral designers ter wereld en acteur Colton Haynes, bekend van 'Teen Wolf' en 'Arrow'. Ze treden op vrijdag 27 oktober in Californië in het huwelijk. Dresscode: "Met Gala, drama, Philip Treacy hoeden, de dames in witte jurken," aldus Haynes. Uiteraard doet Jeffs eigen team de bloemstyling en gebruikt daarvoor, zoals Leatham al veel vaker deed voor zijn florale meesterwerken, zijn favoriete materiaal: Nederlandse bloemen.

Topkwaliteit
Meijer Roses levert voor het huwelijk meer dan 15.000 witte Avalanche+® rozen. Deze Nederlandse toprozen staan bekend om hun grote formaat, hoge kwaliteit en het feit dat ze altijd helemaal open gaan. Collega's die eveneens bloemen leveren voor het Hollywood huwelijk zijn Fransen Roses (15.000 rode rozen), Anco Pure Vanda (enkele honderden Vanda orchideeën) en Walter Grootschoten met een aandeel van duizend Phalaenopsis orchideeën. Van Mogro Aalsmeer worden duizend Calla's ingezet en Marc Boers Flower Export, die door Leathams 'my flower daddy' wordt genoemd, levert eveneens een deel van de bloemen aan en zorgt voor de verdere logistiek op locatie.   

Glamourhuwelijk
"Het wordt groots," zegt Haynes. "Artiesten, designers, celebrity's en uiteraard de mooiste bloemen ter wereld, want dat kun je aan Jeff overlaten. We verheugen ons er enorm op, het gaat een spraakmakend feest worden." De Nederlandse bijdrage is maandag ingevlogen, Leathams team werkt momenteel op de trouwlocatie aan de ontwerpen.


De Kwakel, 27 oktober 2017

Gerelateerde artikelen