mei 17, 2017

Nieuwe site Avalanche+® rozen staat live

Avalanche+® 2.0: moderner, sneller en nóg meer inspiratie

Avalanche+® 2.0: moderner, sneller en nóg meer inspiratie

Meer informatie, meer innovatie, meer inspiratie: avalancheroses.com heeft een metamorfose ondergaan om nóg gebruiksvriendelijker te worden.

In 2001 was avalancheroses.com een van de eerste websites binnen de bloemensector die geheel aan één product was gewijd: de grote, veelbekroonde grote Avalanche+® rozen. Dümmen Orange, de veredelaar van Avalanche+®, heeft de site niet alleen ene update, maar ook een totale make-over gegeven, zodat de toprozen nog beter tot hun recht komen en de inhoud gebruiksvriendelijker wordt én makkelijker te gebruiken is op onder andere mobile devices.

Sfeer en social media
"Doel van de nieuwe website is in de eerste plaats bloemisten en retailers inspireren, maar ook de consument kan er terecht voor informatie om alles uit deze bijzondere rozen te halen," zegt Roy van Kester, marketing specialist bij Dümmen Orange. "We hebben prachtige nieuwe visuals laten maken die aantonen hoe veelzijdig Avalanche+® is in zowel romantische als moderne settings. Avalanche+® is zeer populair op Facebook en Instagram, op de nieuwe site is ruimte vrijgemaakt om de sociale media van Avalanche+® naadloos te integreren. Daarnaast wordt de ploeg topkwekers voorgesteld, zodat er een breed en interessant beeld ontstaat van alles wat zich achter de schermen afspeelt, van eerste scheut tot prachtige roos."

Toproos verdient topsite
Avalanche+® door Dümmen Orange is een grote Nederlandse toproos met een unieke eigenschap: de grote, rijke knop gaat altijd helemaal open. Daarnaast biedt Avalanche+® lange, sterke stelen met verrassend weinig doorns, fris kruidachtig blad en een indrukwekkend vaasleven: de rozen blijven tot wel veertien dagen mooi. De nieuwe Avalanche+® website staat vanaf vandaag live.

Kudelstaart, 17 mei 2017


Voor vragen en meer informatie:
Roy van Kester, Marketing Specialist
r.vankester@dummenorange.com / +31 657 349 722

Gerelateerde artikelen