januari 24, 2018

Nieuwe aanwinst voor beroemde rozenfamilie: Adore Avalanche+®

Romantisch, elegant, aanbiddelijk én topkwaliteit.

Romantisch, elegant, aanbiddelijk én topkwaliteit
Nieuwe aanwinst voor beroemde rozenfamilie: Adore Avalanche+®

Maak kennis met Adore Avalanche+® een nieuwe roos in het hoogste segment: naast klassieke romantiek alles wat je van een moderne toproos mag verwachten.

Zeer lichtroze bloemblaadjes, aan de buitenkant sprookjesachtig groen geaderd, op een sterke sierlijke steel - bij kweker Van den Berg Roses wisten ze niet wat ze zagen toen ze deze mutant van Dümmen Orange's Avalanche+® in de kas aantroffen. "De kleur is heel bijzonder," zegt commercieel manager Jos van der Meijs van Van den Berg Roses. "Hij doet denken aan roze champagne en de balletschilderijen van Degas. We wisten meteen dat we ermee verder wilden. Na ruim een jaar testen om er zeker van te zijn dat de roos aan onze hoogste eisen voldoet, is Adore Avalanche+® nu klaar voor de markt. We zijn heel trots dat we deze topper aan ons assortiment kunnen toevoegen."

De roos die altijd helemaal opengaat
Avalanche+® is een Nederlandse roos die al vele prijzen heeft gewonnen. De roos, gecreëerd door topveredelaar Dümmen Orange, is zeer sterk, biedt een indrukwekkend vaasleven tot wel 14 dagen en heeft een unieke eigenschap: de grote knop bloeit altijd helemaal open. Daarnaast heeft Avalanche+® prachtig zacht kruidachtig blad, stelen met verrassend weinig doorns en een geweldige uitstraling die al vele royal en celebrity bruiloften heeft gesierd. De roos is jaarrond verkrijgbaar is in wit en diverse pastelkleuren, waaronder nu dus ook het prachtige, warme poederroze van Adore+. 
 
Aanbiddelijke zachtheid
Door de romantische uitstraling is Adore Avalanche+® zeer geschikt voor bruidswerk en subtiele Valentijnsarrangementen. Daarnaast is het een elegante aanwinst voor mono en gemengde boeketten die om wat glamour vragen. De kleur matcht prachtig met roze, rode en perziktinten en krijgt extra allure met goudkleurige accenten. De roos heeft een doorsnee van 6 tot 7 cm, de steellengte ligt tussen de 40 en 80 cm. Adore Avalanche+® is jaarrond verkrijgbaar.

Kudelstaart, 24 januari 2018

Gerelateerde artikelen