april 17, 2018

Nieuw in het topsegment: ''Honey Avalanche+®''

SK Roses introduceert een nieuwe schat van een roos: Honey Avalanche+®

Betoverend, lieflijk én romantisch roze in een klasse apart
SK Roses introduceert een nieuwe schat van een roos: Honey Avalanche+®

Nieuw in het topsegment: Honey Avalanche+®, een grote roze kwaliteitsroos met een elegante uitstraling en wonderschone bloemblaadjes met een verrassing.

Lichtgroene accentjes aan de buitenkant van de knop die opengaat met bloemblaadjes waarvan de onderkant een diepere kleur roze heeft dan de bovenkant: Honey Avalanche+® is een sierlijke roos met een levendige uitstraling. "We telen al jaren topkwaliteit witte Avalanche+®," zegt Marc Koene van kweker SK Roses. "Om op dat niveau ook een andere kleur aan te kunnen bieden en zo ons assortiment te verruimen, was best een uitdaging. We hebben gekozen voor Honey Avalanche+® omdat de kleur prachtig samengaat met de witte roos. Het is een heel warme nuance roze, romantisch, maar ook ontwapend. Zodat je elk boeket iets liefs mee kunt geven."

De roos die altijd helemaal opengaat
Avalanche+® is een Nederlandse roos die al veel prijzen heeft gewonnen. De roos, gecreëerd door topveredelaar Dümmen Orange, is zeer sterk, biedt een indrukwekkend vaasleven tot wel 14 dagen en heeft een unieke eigenschap: de grote knop bloeit altijd helemaal open. Daarnaast heeft Avalanche+® prachtig zacht kruidachtig blad en een geweldige uitstraling die al vele royal en celebrity bruiloften heeft gesierd. De roos is jaarrond verkrijgbaar is in wit en diverse pastelkleuren, waaronder nu dus ook het prachtige, warme chantilly-roze van Honey+.

Honey+ voor een zachte, zoete zomer
"Als kweker hebben we een naam hoog te houden," zegt Koene. "Dus we hebben Honey Avalanche+® op alle denkbare manieren getest, om er zeker van te zijn dat de roos aan onze hoge eisen voldoet. Honey+ kwam met vlag en wimpel overal doorheen. Het is een geweldige kleur voor liefdevolle Moederdagarrangementen, lente- en zomerboeketten en voor bruidswerk: aanwezig, maar toch zacht en warm. In combinatie met witte Avalanche+® rozen lijkt de kleur wat dieper en omdat er een zweem van blauw inzit, kleurt Honey+ schitterend met paars en parelmoeraccenten. We kunnen niet wachten om te zien wat bloemisten er voor moois mee zullen maken."

Kudelstaart, 17 april 2018

Voor vragen en meer informatie:
Roy van Kester, Marketing Specialist
Hoofdweg 119 | 1424 PE | De Kwakel | The Netherlands
T. +31 297 745 507 | M. +31 657 349 722

Gerelateerde artikelen