november 04, 2016

Nieuw: een witte roos met superkrachten!

Zet je schrap voor SnowStorm+

Alle kracht van de natuur is gebundeld in SnowStorm+, een zeer sterke witte roos. SnowStorm+ blijft puntgaaf bij vervoer, dwingt respect af door het formaat en is vanaf nu verkrijgbaar voor al uw indrukwekkende arrangementen.

SnowStorm+ biedt premium flower power in een witte roos met een stevige knop (4,5-5 cm) en is uitstekend houdbaar. Na transport vertonen de sterke bloemblaadjes geen kneusplekken, wat uniek is voor een witte roos. SnowStorm+ dankt aan deze kwaliteit zijn bijnaam: The Power Rose.

Krachtpatser
SnowStorm+ is gecreëerd door internationale topveredelaar Dümmen Orange. De afgelopen 12 maanden is de roos intensief getest bij gespecialiseerde rozenkweker Oserian. De veelbelovende resultaten hebben geleid tot commerciële aanplant op 1,5 hectare. Elke week worden er meer SnowStorm+ planten toegevoegd. SnowStorm+ is exclusief verkrijgbaar via de Dutch Flower Group (DFG) vanaf november 2016.

Vliegende start
Als trotse partners in de lancering van SnowStorm+ wensen Hamish Ker van Oserian, Eric van Duin van RoseConnect (onderdeel van de DFG) en André Vreugdenhil of Dümmen Orange SnowStorm+ een vliegende start en een overtuigende hoofdrol in powerarrangementen wereldwijd.

Kudelstaart, 2 november 2016

Gerelateerde artikelen