juni 28, 2019

Feestelijke Opening Dümmen Orange Showtuin in De Kwakel

Met het planten van de laatste plant werd de tuin officieel voltooid -en daarmee geopend- verklaard

Dümmen Orange vierde tijdens FlowerTrials® 2019 de officiële opening van haar nieuwe showtuin in De Kwakel.

De nieuwe showtuin aan de Hoofdweg 119 in De Kwakel is op donderdag 13 juni 2019 officieel geopend door Biense Visser (CEO Dümmen Orange) en Robin Reurings (Manager Nursery Dümmen Orange) in de aanwezigheid van Dümmen Orange medewerkers, FlowerTrials bezoekers en leden van Perennial Power. Dümmen Orange is deelnemer van Perennial Power, een stichting voor de promotie van vaste planten.
 
In de tuin worden meer dan 150 producten getoond, voornamelijk Dümmen Orange perennials aangevuld met onze bedding producten, calla en succulenten plus open genetica uit onze rooted cutting catalogus van derde partijen.

De openingsceremonie bestond uit het planten van de laatste plant (een Gaura Graceful White) in de tuin, waarmee de tuin officieel als voltooid -en daarmee geopend- werd verklaard. Na afloop van de ceremonie maakten de aanwezigen van de gelegenheid gebruik om de nieuwe showtuin van dichtbij te bewonderen.

Het showtuinproject is begin 2018 van start gegaan met het maken van het tuinontwerp en andere voorbereidingen. Eind 2018 werden begonnen met de uitvoering zoals het aanleggen en inrichten van de tuin, de bestrating en het bouwen van de pergola’s. De beplanting is deels voor en deels na de winter uitgevoerd.

De showtuin is het hele jaar door geopend voor bezoekers, maar is op haar mooist rondom de FlowerTrials en Plantarium, omdat het onderhoud op deze evenementen is afgestemd.

Gerelateerde artikelen