februari 19, 2020

Dümmen Orange verwelkomt nieuwe Director Business Development bij haar Executive Committee

Dümmen Orange kondigt aan dat Perry Wismans is benoemd tot Director Business Development en toetreedt tot haar Executive Committee.

In zijn nieuwe functie zal Perry zich richten op de introductie van de uiterst waardevolle Research & Development-pijplijn van Dümmen Orange voor klanten en markten.

Perry Wismans (1968) is in Nederland geboren en opgegroeid. Hij is een entrepreneur met een bewezen staat van dienst wat betreft het lanceren van productinnovaties. Hij heeft een groot deel van zijn professionele carrière gewijd aan het opbouwen van een van 's werelds meest gerespecteerde bedrijven in de sierteelt. In die rol was hij een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van Dümmen Orange tot de marktleider die we vandaag de dag zijn.

Perry woont in Nederland met zijn vrouw en twee kinderen. Als hij niet net aan het werk is, moedigt hij zijn kinderen aan bij het sporten, bezoekt hij de lokale voetbalclub of is hij met vrienden uit de sector op een van zijn beroemde visexcursies.

“Perry is van nature een innovator,” zegt Hugo Noordhoek Hegt, CEO van Dümmen Orange. “Hij heeft verschillende baanbrekende ideeën ontwikkeld en geïmplementeerd die niet alleen van grote waarde zijn geweest voor Dümmen Orange, maar ook voor onze klanten.”

“Ik ben vereerd en dankbaar dat de board mij de kans biedt om een sturende rol te hebben in dit bijzondere bedrijf met creatieve, toegewijde en getalenteerde professionals,” liet Perry Wismans weten. “We werken in een fantastische sector met gepassioneerde partners in de gehele waardeketen. Ik kijk ernaar uit om met onze klanten in contact te komen en voor hen innovatieve, marktrelevante en mooie producten te ontwikkelen. Dit is een kans die iedereen met hart voor deze sector met beide handen aan zou pakken.”

Hugo Noordhoek Hegt: “Verschillende innovaties die onder leiding van Perry zijn ontstaan, zijn bekroond met brancheonderscheidingen zoals de Greenhouse Grower's Medal of Excellence, de Ball Seed Platinum Supplier Award, de FleuroStar Award en meerdere top-veredelaarsprijzen. Ik verheug me erop om in de komende jaren met Perry samen te werken.”

Gerelateerde artikelen