oktober 16, 2019

Dümmen Orange Presenteert Programma Week 45

De Dümmen Orange Experience Week gaat binnenkort van start!

Dümmen Orange organiseert in week 45 de Dümmen Orange Experience Week waarin het assortiment bloemen en planten wordt gepresenteerd.

Vanaf maandag 4 november a.s. verwelkomt Dümmen Orange bezoekers op haar Open Huis-locatie in De Kwakel. Twee dagen later trappen we af op zowel de IFTF in Vijfhuizen als op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

  • Wie het Open Huis (4-8 november) in De Kwakel binnenloopt, maakt gelijk kennis met waar onze Dümmen Orange Experience voor staat. We tonen een breed rozenassortiment uit onze productielocaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia. Nieuw is de presentatie van onze product-highlights Pina Colada, Popcorn, Vitamums, Rainbow Circus, rozen en poinsettia in inspirerende cirkelarrangementen.
  • De jaarlijkse Experience Week Party voor onze klanten vindt plaats op donderdagavond 7 november, eveneens in De Kwakel.
  • Op de IFTF in Vijfhuizen (6-8 november) zijn we te vinden in stand A3.02 waar bezoekers de gelegenheid hebben voor een Meet & Greet. Hier zijn de meest recente Dümmen Orange rassen en noviteiten voor de retail te zien. Een selectie uit ons rozenassortiment is te vinden in de naastgelegen stand van onze partner J. Spek.
  • Op de Royal FloraHolland Trade Fair (6-8 november) pakken wij uit met twee stands:
    - Er is een Meet & Greet-stand (nr. 20.5) waar u onze bloemenarrangementen vindt, maar ook potplanten, bloeiende bollen en de highlights van tropische planten uit het Dümmen Orange-assortiment.
    - In onze tweede stand (nr. 7.6) laten wij vazen zien met kwalitatief hoogwaardige Dümmen Orange-rozen, afkomstig van onze locaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia.

Nieuw dit jaar is de manier waarop Dümmen Orange haar producten presenteert. In plaats van een breed productassortiment tonen we nu inspirerende product-highlights. Om klanten een goed overzicht te bieden van onze belangrijkste producten, presenteren we de bloemen, potplanten, bollen en tropische highlights als sleutelconcepten in een inspirerende setting. En natuurlijk krijgt u op beide beurzen en tijdens het Open Huis alle gelegenheid om onze enthousiaste en deskundige medewerkers te spreken. Twee shuttlebusjes brengen bezoekers van en naar de drie genoemde locaties.

Rokus Hassefras, Marketing Manager bij Dümmen Orange zegt: “Het is voor Dümmen Orange altijd een plezier om in week 45 op de verschillende locaties zoveel bezoekers te verwelkomen. Het biedt ons de gelegenheid om met tal van mensen in contact te komen, waaronder telers, bloemisten, groothandelaren en retailers, om zo meer te horen over hun wensen en voorkeuren.”


Neem voor meer informatie contact op met:

Nicolette Straver – Corporate Communication Specialist
n.straver@dummenorange.com / M. +31 6 83844844

Rokus Hassefras – Marketingmanager
r.hassefras@dummenorange.com / +31 622 483 049

Gerelateerde artikelen