maart 02, 2018

Dümmen Orange presenteert nieuwe stand in World Horti Center

Dümmen Orange, ’s wereld grootste veredelaar en vermeerderaar, presenteert vanaf 7 maart 2018 haar nieuwe stand in het World Horti Center in Naaldwijk.

Dümmen Orange presenteert nieuwe stand in World Horti Center

2 maart 2018 - De Lier, Nederland – Dümmen Orange, ’s wereld grootste veredelaar en vermeerderaar, presenteert vanaf 7 maart 2018 haar nieuwe stand in het World Horti Center in Naaldwijk.

In het hart van het Westland kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland kennismaken met de vertegenwoordigers van Dümmen Orange. De stand van Dümmen Orange biedt volop de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met nieuwe en bestaande klanten en collega’s uit de branche. Vanwege haar innovatieve technieken en hoog kennisniveau speelt Dümmen Orange een steeds grotere rol op het internationale speelveld van veredelaars en vermeerderaars. De stand op het World Horti Center is dan ook een uitstekend startpunt voor een tour langs showkassen en showtuinen waar nieuwe bloemen en planten worden getoond. De stand van Dümmen Orange in het World Horti Center is zichtbaar aanwezig; het straalt licht, lucht en transparantie uit. Door te participeren in het World Horti Center kijkt Dümmen Orange ook naar de toekomst door zich te verbinden met het glastuinbouwonderwijs en te investeren in jong talent.

Marco van der Sar, Hoofd Global Marketing en Corporate Communications, zegt: “Wij zijn trots dat we een eigen plek hebben binnen dit unieke wereldwijde tuinbouw concept. Samen met veel andere bedrijven laten we zien wat onze sector te bieden heeft. Naast het boeien en binden van jong talent, zien wij kansen gericht op internationale bezoekers en daarnaast een betere samenwerking met ketenpartners.”.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Het bedrijf telt wereldwijd 7.700 mensen. Naast een groot marketing en sales netwerk, heeft Dümmen Orange een sterk netwerk van productielocaties. De sleutel tot het succes
van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

World Horti Center
Het World Horti Center in Naaldwijk is het mondiale kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw. Het centrum biedt diensten op het gebied van educatie, onderzoek en presentatie, voor iedereen uit de internationale glastuinbouwsector. Het World Horti Center wordt officieel geopend op 7 maart 2018.

Voor meer informatie:
Rokus Hassefras – Marketingmanager
r.hassefras@dummenorange.com / + 31 622 483 049

 

Gerelateerde artikelen