juni 11, 2020

Dümmen Orange presenteert eerste Digitale Showtuin

Een nieuwe online ervaring voor de Europese markt

Dümmen Orange toont voor het eerst haar nieuwste producten op het gebied van eenjarige perkplanten, vaste planten, potplanten en tropische planten in een digitale showtuin voor de Europese markt.

Dümmen Orange heeft in de nieuwe corona-werkelijkheid snel kunnen schakelen met een nieuwe aanpak. Onze showtuinen in De Kwakel en in het Duitse Rheinberg zullen niet alleen in week 24, maar gedurende de hele zomer open zijn voor bezoekers. Zo krijgt iedere geïnteresseerde de kans om langs te komen. Bezoekers worden - op afspraak - persoonlijk verwelkomd en rondgeleid door onze vertegenwoordigers.

Daarnaast hebben wij een digitale rondleiding door de showtuinen opgezet, zodat belangstellenden die niet in staat zijn om langs te komen toch virtueel een bezoekje kunnen brengen. In deze digitale rondleiding laten onze productspecialisten hun favorieten voor het komende seizoen zien. Daarnaast tonen zij het brede assortiment van Dümmen Orange, onze nieuwe introducties en verschillende retailoplossingen. Bezoek de digitale showtuinen op https://nl.dummenorange.com/site/nl en ga in het menu naar ‘Tools For You’ en klik op ‘Digital Garden’.
 
Tot de vele highlights die te zien zijn, behoort zeker Miss Fantastic uit de Sweetunia Diamonds collectie. Haar roze bloemranden contrasteren prachtig met de donkere, stervormige tekening in de bloem. Als solitair toegepast of in combinaties met roze en wit; Miss Fantastic trekt altijd de aandacht.

Martina Gerhards, Marketing Manager Eenjarigen, Vaste Planten en Potplanten EMEA zegt: "Wij zijn blij dat we onze nieuwe producten aan alle Europese relaties kunnen laten zien dankzij het gebruik van nieuwe kanalen en nieuwe media."

Gerelateerde artikelen