juli 08, 2019

Dümmen Orange lanceert nieuw label phalaenopsis ‘Popcorn'

Eerste kennismaking tijdens FlowerTrials®

Tijdens de FlowerTrials® die van 11 t/m 14 juni plaatsvonden, lanceerde Dümmen Orange een nieuw orchideeënlabel voor de kleinbloemige phalaenopsis genaamd Popcorn ‘Pops up your room’. Tijdens de open dagen maakte de sector voor het eerst kennis met dit nieuwe label. De orchideeën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, variërend van wit en geel tot licht- en donkerroze. Uniek aan deze kleinbloemige phalaenopsis zijn de vele bloemen, ook zijn de bloemen kleiner dan die van andere orchideeën.

Dümmen Orange brengt met Popcorn een nieuwe label voor de kleinbloemige phalaenopsis op de markt. De bloemen van deze orchidee poppen zich op dezelfde manier open als popcorn, ‘pops up your room’. Daarnaast zijn de bloemen net iets anders dan die van ‘normale’ orchideeën. De bloemen zijn kleiner dan 4 centimeter en één plant geeft tot wel 50 bloemen. Binnen het Popcorn-assortiment is een grote variatie aan kleuren: van wit of geel naar licht- en donkerroze. Dit merk beloofd van ieder huis een thuis te maken omdat ze bij ieder interieur past: of het nu retro, industrieel, rustiek of design is.

Uit onderzoek is gebleken dat een groeiend aandeel van de Europese consumenten gevoelig is voor trends: zij zoeken sfeer, expressie en originaliteit. Nieuwe toepassingen en ideeën die vormgeven aan hun lifestyle worden het meest gewaardeerd. Hier past het nieuwe label Popcorn perfect bij. Het label heeft een frisse en vernieuwende uitstraling en is gericht op de millennial als eindconsument. Dümmen Orange richt zich met dit nieuwe orchideeënlabel in basis tot de kweker, ofwel haar (potentiële) klant. In de grootbloemige orchideeën markt vindt verzadiging plaats. Daarom biedt Dümmen Orange met het kleinbloemige Popcorn label een totaalpakket aan de kweker aan.  Tijdens de FlowerTrials is het startschot gegeven voor de Popcorn-campagne, waarbij de Nederlandse kweker zowel off- als online geïnformeerd zal worden over dit label.

 


Neem voor meer informatie contact op met:
Mario Nederpelt – Marketing Specialist Dümmen Orange
M.Nederpelt@DummenOrange.com  / M. +31 630 444 550

Gerelateerde artikelen