november 01, 2017

Dümmen Orange kweekt lokaal leiderschap

Internationale bloemen- en plantenveredelaar geeft impuls aan lokaal leiderschap in Noord Amerika

Columbus, Ohio USA – 2 november 2017.  Dümmen Orange, toonaangevende veredelaar op het gebied van bloemen- en planten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het management van Noord-Amerika volledig wordt ondergebracht bij het lokale managementteam. Dit is een logische volgende stap om groeiende lokale kennis te combineren met wereldwijd bereik.

 

Het Dümmen Orange team in Noord-Amerika heeft de afgelopen jaren veel bereikt door succesvol meer robuuste oplossingen aan haar klanten te bieden door middel van een uitgebreid productaanbod. Dümmen Orange is hierdoor één van de meest bekende namen in de industrie geworden. Deze prestaties zijn gerealiseerd door de bijdragen en het harde werken van een team dat in de afgelopen 5 jaar van 10 naar 90 personen is gegroeid.

 

Volgens Perry Wismans is dit het juiste moment om de leiding over te dragen aan het lokale team van Noord-Amerika. "De volgende generatie managers is er klaar voor en ik kijk er naar uit om getuige te zijn van de grote dingen die dit team samen zal realiseren, zowel voor de organisatie zelf als voor de industrie." Dümmen Orange CEO Biense Visser voegt hier aan toe:"Gezien de succesvolle resultaten van Perry in Noord-Amerika, zal hij invulling geven aan een nieuwe rol als Global Head Floricultural Innovation. Vanuit zijn nieuwe functie blijft hij Senior Adviseur voor het Dümmen Orange North America team."

Het Commerciële team van Noord-Amerika zal door Eduardo Flores worden geleid, Finance zal door Frank Magnusson worden geleid en Operations zal door Kate Santos worden geleid.

 

DÜMMEN ORANGE

Dümmen Orange Noord Amerika is toonaangevend op het gebied van het kweken en veredelen van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkgoed en vaste planten. Het bedrijf telt 90 medewerkers. Naast een groot marketing- en verkoopnetwerk heeft Dümmen Orange een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot Dümmen Orange's succes is een breed en diep productassortiment, ondersteund door een wereldwijde supply chain. Het bedrijf neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

 

Voor meer informatie:

Kate Santos – Operations Director, Dümmen Orange

k.santos@dummenorange.com / +1 614-826-3313

Gerelateerde artikelen