oktober 10, 2018

Dümmen Orange komt met nieuw concept in week 45

Lancering van Dümmen Orange Experience, onze eerste winter-bloeiproeven in De Kwakel.

Dümmen Orange lanceert in Nederland het Dümmen Orange Experience-concept, dat in week 45 onze bloemen en planten voor het eerst samen toont.

Vanaf dinsdag 6 november verwelkomt Dümmen Orange bezoekers op haar Open Huis-locaties in De Kwakel en Kudelstaart. Een dag later trappen we af op zowel de IFTF in Vijfhuizen als op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

• Wie het Open Huis (6-9 november) in De Kwakel binnenloopt, maakt gelijk kennis met waar onze Dümmen Orange Experience voor staat. Allereerst ziet de bezoeker onze rozen- en gerbera-rassen uit Europa en daarbuiten. In onze showkas staan bovendien 200 Europese Dümmen Orange-rozen in volle bloei. Voor de eerste keer laat Dümmen Orange in week 45 ook andere producten zien: 60 Chrysanthemum-rassen, bolbloemen en twintig tafels met verschillende potplanten.

• Tijdens het Gerbera Open Huis in Kudelstaart (6-9 november) presenteert Dümmen Orange bij de receptie haar Gerbera-introducties. In de speciale showkas is het complete Gerbera-assortiment in volle bloei te zien, inclusief de nieuwste rassen.

• Op de IFTF in Vijfhuizen (7-9 november) zijn wij te vinden in stand A3.02, die twee secties telt. Allereerst is er een Meet & Greet-sectie voor onze bezoekers. Hier zijn ook de meest recente rassen en noviteiten voor de retail te zien. Een selectie uit ons rozenassortiment wordt geshowed in de andere sectie en in de naastgelegen stand van onze partner J. Spek.

• Op de Royal FloraHolland Trade Fair (7-9 november) pakken wij uit met twee stands.
o Er is een Meet & Greet-stand (nr. 16.8) waar onze plantenarrangementen worden gepresenteerd. Voor onze klanten is dat dé gelegenheid om te netwerken met als extraatje een Pina Colada-polaroid. Dat is niet een cocktail-selfie, maar de kans om op de foto te gaan met onze nieuwe, prijswinnende snijchrysant!
o In onze tweede stand (nr. 17.4) laten wij maar liefst 89 vazen zien met kwalitatief hoogwaardige Dümmen Orange-rozen, afkomstig van onze locaties in Ethiopië, Kenia en Nederland. In dezelfde stand laten we ook een brede selectie aan marketingconcepten en -materialen zien die bedoeld zijn om de verkoop van bloemen en planten in groothandel en retail te stimuleren.

Op iedere locatie zijn enthousiaste en deskundige medewerkers aanwezig en ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Twee shuttlebussen brengen bezoekers van en naar de vier genoemde locaties.

Rokus Hassefras, Marketing Manager bij Dümmen Orange zegt: "Het is voor Dümmen Orange altijd een plezier om in week 45 op de verschillende locaties zoveel bezoekers te verwelkomen. Het biedt ons de gelegenheid om met tal van mensen in contact te komen, waaronder telers, bloemisten, groothandelaren en retailers, om zo meer te horen over hun wensen en voorkeuren."

Bij Dümmen Orange willen we de Experience-bezoekers optimaal laten genieten van ons brede productengamma. Daarom laten wij in week 45 voor het eerst onze bloemen en sierplanten gezamenlijk zien. Van nu af aan vindt de Dümmen Orange Experience twee maal per jaar plaats op onze locatie in De Kwakel: een keer in de zomer en een keer in de winter.


#####

Neem voor meer informatie contact op met:

Nicolette Straver – Corporate Communication Specialist
n.straver@dummenorange.com / + +31 683 844 844

Rokus Hassefras – Marketingmanager
r.hassefras@dummenorange.com / + +31 622 483 049

Gerelateerde artikelen