augustus 15, 2017

Dümmen Orange hoofdsponsor BLOEMKUNST2017!

Van 16 tot en met 24 september verandert het kasteel in één grote bloemenzee.

Dümmen Orange hoofdsponsor BLOEMKUNST2017!

De fraaiste planten en de mooiste snijbloemen die Nederland te bieden heeft, komen dit jaar weer samen op Kasteel Groeneveld in Baarn voor het stijlvolle event BLOEMKUNST2017! Van 16 tot en met 24 september verandert het kasteel in één grote bloemenzee.

BLOEMKUNST2017! is een tentoonstelling vol groeiende, bloeiende sfeer en schoonheid. Alle zalen in het prachtige Kasteel Groeneveld zijn in diverse stijlen ingericht door bloemstylisten van wereldklasse, met het mooiste wat de Nederlandse bloemen- en plantensector te bieden heeft. Het event is een cadeautje voor de consument, maar ook een professionele showcase van alles dat deze sector tot de absolute wereldtop laat behoren. Daarnaast is BLOEMKUNST2017! een aansprekend inspiratiemoment voor kwekers, bloemisten, groenstylisten en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.

Superieure bloemen en planten van Dümmen Orange 
Topveredelaar Dümmen Orange is ook dit jaar weer hoofdsponsor van BLOEMKUNST2017! Onder andere de chrysanten, gerbera’s, anjers, rozen, calla’s, anthuriums en de succulenten zullen stralen
in het kasteel. Dümmen Orange staat als bedrijf al meer dan een eeuw lang voor excellente prestaties in de internationale sierteelt. Bij Dümmen Orange zijn topveredelaars vanuit de hele wereld samengebracht in één onderscheidend merk. Het bedrijf wil met de beste traditionele en nieuwe technieken de grootste verzameling van superieure bloemen en planten op aarde creëren. Het geheim van het succes is niet alleen een breed én diep productportfolio, maar ook blijvende betrokkenheid bij alles wat er daarna met de planten en bloemen gebeurt.

Bloemkunst2017! wordt gehouden van 16 tot en met 24 september en is alle dagen geopend van 10 – 17 uur. Kaarten zijn online te bestellen via kasteelgroeneveld.nl

De Kwakel, 14 augustus 2017

Gerelateerde artikelen