januari 18, 2018

Dümmen Orange en Kwekers werken samen tijdens FloraDecora 2018

Dümmen Orange en een grote groep kwekers zullen aanwezig zijn tijdens de aankomende FloraDecora in Frankfurt am Main.

Dümmen Orange en Kwekers werken samen tijdens FloraDecora 2018

De Lier (Nederland), januari 2018 - Dümmen Orange en een grote groep kwekers zullen aanwezig zijn tijdens de aankomende FloraDecora in Frankfurt am Main. Bloemen, planten, interieur en Dümmen Orange zijn een vanzelfsprekende combinatie. Daarom is Dümmen Orange terug op FloraDecora 2018 met een representatieve selectie uit ons grote assortiment. Dümmen Orange biedt een platform voor de kwekers om hun producten en concepten te presenteren, samen met trendy concepten gemaakt door Koen Pack B.V. als partner.

Verse bloemen, planten en kant-en-klare bloemstukken worden steeds belangrijker in de detailhandel als aanvulling op seizoensgebonden en feestelijke decoratie. FloraDecora speelt in op deze trend. Het innovatieve tentoonstellingsconcept creëert een perfecte link tussen verse bloemen en seizoensgebonden decoratie. U vindt er verse bloemen en alle soorten sierplanten, evenals een verscheidenheid aan diensten. Ongeacht het seizoen: alles is beschikbaar voor onmiddellijke levering en kan direct worden gebruikt.

Afgelopen jaar heeft Dümmen Orange kwekers meegebracht om direct contact te leggen tussen de kwekers en retailers. Deze aanpak helpt ons om in contact te komen met sectoren die tot nog toe geen bloemen of planten kochten. Na afloop waren zowel de kwekers als Koen Pack B.V. erg enthousiast over deze samenwerking met ons. De kwekers en Koen Pack B.V. antwoordden spontaan dat ze een volgende keer graag opnieuw wilden meedoen. Daarnaast heeft FloraDecora veel potentieel vanwege de nabijheid van Christmasworld. We willen graag kopers ontmoeten van supermarkten, tuincentra en de belangrijkste doelgroep  ‘new business’’, die naar Christmasworld reizen en die vervolgens, wanneer zij onze stand bezoeken zien dat ook wij kerstgeschenk items verkopen.

Tijdens Floradecora toont Dümmen Orange huidige en toekomstige successen; bestaande concepten waarin onze bloemen, planten en bollen een leidende rol spelen. Concepten die met succes worden gebruikt door onze klanten. Ideeën met bloemen en planten die gemakkelijk verkopen zijn aantrekkelijk voor nieuwe klanten. Dümmen Orange biedt in haar sfeervolle lounge de gelegenheid voor het voeren van één-op-één gesprekken. Verder wordt er gefocust op de samenwerking tussen Dümmen Orange en Koen Pack B.V., een toonaangevend bedrijf in het ontwikkelen van verpakkingen. Samen tonen ze hun producten in innovatieve concepten, passend bij de kersttrends van volgend jaar. Arrangeur Tineke Geerlings sluit hier bij aan door tijdens live demonstraties de meest trendy concepten te creëren. Creatieve verpakkingsoplossingen en presentatiemogelijkheden (displays) maken het verhaal van het brede assortiment compleet.

We presenteren niet alleen verschillende soorten bloemen, maar ook ideeën voor gebruik, verpakking en ontwerp. Naast onze gebruikelijke benadering van de B-to-B-sector en vestigen we nu ook de aandacht van hotels, kantoren, cosmeticawinkels en kledingwinkels op het idee dat bloemen een decoratieve items zijn om dat de verkoopvloer te verfraaien en tot leven te brengen en een geschenk op zichzelf zijn.

Over Dümmen Orange:
Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bolgewassen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. De omzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.700 mensen. Naast een groot marketing en sales netwerk, heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Over FloraDecora:
De Floradecora-beurs wordt gehouden van 26 tot 30 januari 2018. Dit evenement is speciaal ontworpen voor het plaatsen en aannemen van bestellingen en biedt verse bloemen die direct beschikbaar zijn. Sierplanten en bloemstukken voor seizoensdecoratie - op het ideale moment aan het begin van het jaar, in het hart van de meest lucratieve markt voor bloemenverkoop in Europa. Het innovatieve beursconcept richt zich op verse producten en leidt via een intuïtief proces voor het selecteren van de relevante producten professionele kopers naar geschikte bloem- en planttelers en producenten, bloemengroothandels, importeurs en exporteurs, marketingorganisaties en coöperaties, evenals leveranciers van keramische artikelen voor de bloemisterij-industrie. Bij de première van FloraDecora in 2017 bereikten 67 leveranciers contact met meer dan 10.700 gespecialiseerde en professionele kopers die aanwezig waren op de drie parallelle handelsbeurzen Paperworld, Creativeworld en Christmasworld.

Contact:
Roy van Kester – Marketing Specialist
r.vankester@dummenorange.com

Gerelateerde artikelen