juni 26, 2019

Dümmen Orange en Gardens by the Bay ondertekenen MoU

Creëren toegang tot het beste uit twee werelden

Dümmen Orange en Gardens by the Bay, een befaamd horticultureel themapark in Singapore, hebben op 27 mei 2019 een memorandum van overeenstemming getekend om de samenwerking tussen beide partijen te verbreden en verder te ontwikkelen.

Doel van het memorandum is toegang verschaffen tot het beste uit twee werelden:
• Beide partijen willen samen in de Gardens by the Bay de beste rassen van Dümmen Orange toegankelijk maken, waaronder nieuwe cultivars die nog moeten worden geïntroduceerd in de Gardens en in Azië en de Pacific.
• De samenwerking zal het aanbod aan siergewassen van Gardens by the Bay verrijken en draagt bij aan het streven van het park om bloemen vanuit de hele wereld in Singapore te showen die daar en elders in de tropen over het algemeen niet te zien zijn.
• Dankzij deze samenwerking kan Dümmen Orange de keuze van haar genetica optimaliseren en deze nog beter op de markten in Azië en de Pacific afstemmen.

Yeunjoo Park, President Dümmen Orange Asia, zegt: “Tuinaanleg is en belangrijk segment dat Dümmen Orange zal helpen groeien in Azië en de Pacific. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als Dümmen Orange met ons uitgebreide assortiment, onze geavanceerde veredelingstechnieken en ons wereldwijd klantennetwerk van telers het beste in staat zijn om Gardens by the Bay te dienen.”

Felix Loh, CEO van Gardens by the Bay voegt hieraan toe: “Deze samenwerking vormt een perfecte aanvulling op de visie van Gardens by the Bay om een hele wereld van verschillende tuinen in Singapore bij elkaar te brengen, om voor iedereen beschikbaar te maken, te koesteren en van te genieten. Wij zijn erg blij met deze mogelijkheid om samen met een marktleider als Dümmen Orange het beste en mooiste op het gebied van bloemen en planten te laten zien.”

###


GARDENS BY THE BAY
Gardens by the Bay heeft een belangrijke functie in de Singaporese “City in a Garden” visie. Dit nationale park geeft iedereen de kans om te genieten van de beste artistieke tuinaanleg. Het park beslaat een oppervlakte van 101 hectare en ligt in de Marina Bay, tegen het centrum van Singapore aan. Het omvat drie op deze baai georiënteerde tuinen: Bay South, Bay East, en Bay Central. Bay South is met 54 hectare het grootst en werd officieel geopend op 29 juni 2012.

Geleid door de visie om een wereld van tuinen ter beschikking te stellen waar iedereen van kan genieten, spreken de uitgebreide plantenverzameling van de Gardens by the Bay, de steeds veranderende bloemenpresentaties en de talloze boeiende programma's tot de verbeelding v an velen. Dit Gift of Gardens-initiatief vanuit de gemeenschap, met de President van de Republiek Singapore Madam Halimah Yacob als beschermvrouw, bereikt alle lagen van de bevolking.

Sinds de opening trokken de Gardens by the Bay al meer dan 50 miljoen bezoekers en won het park verschillende internationale onderscheidingen, waaronder de Best Attraction Experience in de Singapore Tourism Awards 2019 en de ASEAN Sustainable Tourism Award in 2018 verstrekt door ASEAN Tourism. De Gardens worden continu aangepast en verfraaid om een plek te blijven waar iedereen van kan genieten. Wonderen komen hier tot bloei.

www.gardensbythebay.com.sg.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Yeunjoo Park - President Dümmen Orange Asia
info.cn@dummenorange.com/ T. +86 21 3250 6618

Irene Wong – Assistant Manager (Public Relations), Gardens by the Bay
irene.wong@gardensbythebay.com.sg


 

Gerelateerde artikelen