december 12, 2019

Dümmen Orange benoemt Noelia Mansilla als President EMEA regio

Dümmen Orange maakt bekend dat Noelia Mansilla met ingang van 1 november werkzaam is als President EMEA (Europe, Middle East, Africa) Sales, een nieuwe functie binnen het bedrijf. Noelia wordt lid van het Dümmen Orange Global Executive Committee.

In haar nieuwe functie als President EMEA is Noelia verantwoordelijk voor de verkoop en financiële prestaties in het gebied, voor alle gewassen en bedrijfsonderdelen samen. Deze organisatorische verandering maakt deel uit van de nieuwe bedrijfsopzet waarbij het supply chain team op regionaal niveau intensiever gaat samenwerken met het financiële, productmanagement-, marketing- en verkoopteam. Daarnaast wordt dit regionale team de spil voor een betere positionering van ons brede assortiment bij klanten, versterking van ons verkoopnetwerk, verbetering van onze leverprestaties en uitbreiding van de mogelijkheden voor cross-selling en retail.

Biense Visser, Chief Executive Officer bij Dümmen Orange, vertelt: “Met deze nieuwe regionale managementfunctie kunnen alle bedrijfsonderdelen nauwer samenwerken, zodat onze efficiëntie en effectiviteit in de markt beter worden. Onze topprioriteiten blijven het verbeteren van de klantervaring, het perfectioneren van onze toeleveringsketen om van Dümmen Orange de betrouwbaarste leverancier te maken, en het verdiepen van de relaties met onze kwekers, retailers en andere verkooppartners.”

Noelia Mansilla vult aan: “Het opzetten van een regionale managementstructuur is een mijlpaal in het streven om onze strategie effectiever en efficiënter uit te voeren. Als het gaat om klantbeleving, een betrouwbare toeleveringsketen en loyale relaties, moet je simpelweg het juiste doen op het juiste moment. We willen graag onze koppositie in de EMEA-regio behouden, waarbij we samenwerken met lokale teams om de beste producten, diensten en oplossingen voor onze klanten te leveren.”

Gerelateerde artikelen