februari 12, 2019

Cupido trakteert op Pina Colada!

Een speciale traktatie om de liefde voor deze topchrysant te vieren.

Cupido trakteert op Pina Colada!

Namens de kwekers van Pina Colada is Dümmen Orange® rond Valentijnsdag te vinden op de Nederlandse bloemenveilingen met een speciale traktatie om de liefde voor deze topchrysant te vieren.

We leven in een tijd waarin diversiteit massaal wordt omarmd en rood niet meer als enige kleur voor de liefde staat, maar ook bijvoorbeeld wit en geel met een groen hartje kan zijn. Om dat te onderstrepen delen accountmanager snijchrysant Marchel den Haan en marketingspecialist Roy van Kester vanaf 12 februari op de Nederlandse bloemenveilingen een liefdevol cadeautje uit aan de aanwezige inkopers.

Met een speciaal gemaakt chocoladehart eren we de dag van de romantiek én onze liefde voor Pina Colada. Deze rijk bloeiende troschrysant in stralend wit en zonnig geel heeft alles in zich om het leven, de liefde én schitterende boeketten mee te vieren. Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook de rest van het jaar!

De actie wordt uitgevoerd door Dümmen Orange® namens Pina Colada-kwekers Zentoo, Retine, Fred van Paassen, Visser Chrysanten, Kwekerij Sensation, G&G Flowers en Lewis Flowers.


 

Gerelateerde artikelen