juni 29, 2017

Brons voor Calanday® Discodip op Salon du Végétal!

In de categorie ‘new plant – nursery’ heeft Calanday® Discodip brons in de wacht gesleept.

Brons voor Calanday® Discodip op Salon du Végétal!
Salon du Végétal is de grootste beurs van Frankrijk voor bloemen en planten en vond dit jaar plaats van 20 tot en met 22 juni 2017. Tijdens deze beurs ligt de focus op de gehele sector, van bloemen en planten tot tuinieren en groen in stedelijke gebieden. In 3 dagen brachten zo’n 15.000 mensen een bezoek aan dit evenement.

Innovatie awards
In de ‘Innovert Novelties Competition’ worden jaarlijks de laatste noviteiten genomineerd, afgelopen mei zijn hier 70 kanshebbers voor geselecteerd.  Tijdens de beurs zijn er onder andere in de categorie ‘new plant - nursery’ drie prijzen uitgereikt, brons, zilver en goud.

Calanday® Discodip
Discodip  is een unieke kalanchoe in de Calanday®  serie. Deze plant heeft een bijzondere meerkleurigheid waarmee zij de consument voortdurend verrast. De bloemen openen lichtgeel, kleuren langzaam roze en eindigen bijna wit. Daarmee is Discodip een bijzonder levendige plant in trendy pastel kleurtinten, passend in diverse interieurs. Door de meerkleurigheid past deze plant in diverse kleurstellingen ompot. Van fel roze tot subtiele pastel tinten.

Dümmen Orange® feliciteert
In de categorie ‘new plant – nursery’ heeft Calanday® Discodip geteeld door SV.CO brons in de wacht gesleept. Namens Dümmen Orange® van harte gefeliciteerd met deze mooie award!

Gerelateerde artikelen