april 01, 2019

Avalanche+ steelt de show op de Beurs Myplant&Garden 2019

Avalanche+ stond in de spotlight op 5e editie van de beurs Myplant&Garden in Milaan van 20-22 februari.

 Avalanche+ steelt de show op de Beurs Myplant&Garden 2019

Avalanche+  stond in de spotlight op 5e editie van de beurs Myplant&Garden  in Milaan van 20-22 februari.

De beurs presenteerde het thema “weddingflowers” op een grootse wijze met  ondermeer drie “realweddings” . Drie Italiaanse floraldesigners uit verschillende regio’s  van Italie presenteerde een bruidsthema dit resulteerde in drie schitterende wedding concepten.  Op elke bruidslokatie werd een ceremonie  gehouden met een bruidspaar afkomstig uit dezelfde regio. Als afsluiting van de ceremonie werd er een weddingcake aangesneden. De sprookjesachtige bruidsversiering  gemaakt met Avalanche+ rozen door de Italiaanse floral designer Patrizia Di Braida  trok bijzonder veel aandacht onder de vele  bloemisten en weddingplanners.

Veel interesse was er ook voor het  flower seminar georganiseerd door het bruidsblad Whitesposa en Floweracademy Italy met support van Avalanche+ .  Een groep van  55 weddingplanners uit heel Italie kreeg van de  bloembindster Dini Holtrop een presentatie over floraldesign.   De bruidsboeketten van Dini Holtrop gingen na afloop van het seminar  op de catwalk in combinatie met de bruidsmode  van de Italiaanse fashion designer  Elisabetta Polignano. Na afloop kregen de weddingplanners de Italiaanse Avalanche wedding brochure mee.

Gedurende de drie beursdagen kregen de bezoekende bloemisten en weddingplanners informatie over de Avalanche rozen in de collectieve Holland-stand 

Gerelateerde artikelen