mei 17, 2019

Avalanche+® Koningin van het Bal in Warschau

Eerste presentatie in Polen van grootste rozencollectie ooit

Het toonaangevende rozen powerbrand Avalanche+®, de Nederlandse ambassade in Polen, PR-bureau Sigma NL en de internationale vereniging van bloemisten Florint hebben gezamenlijk onze premiumroos Avalanche+® in de schijnwerpers gezet, samen met 43 andere rozenrassen van Dümmen Orange, op de Royal Rose Exhibition in Warschau.

De laatste snijrozententoonstelling in Warschau vond plaats in 1999. Twee decennia later - van 11 tot en met 13 mei 2019 - bracht de Poolse rozenvereniging de tentoonstelling opnieuw tot leven. Het evenement dat nu 'Royal Rose Exhibition' heet, werd gehouden in de Kubicki Arcades van het Koninklijk Kasteel van Warschau. De tentoonstelling trok een internationaal gezelschap van bloemisten, telers, importeurs en andere geïnteresseerde bezoekers.

Rozen powerbrand Avalanche+ was nadrukkelijk aanwezig samen met andere rozen van Dümmen Orange en rassen van andere rozenkwekers. Het was de eerste keer dat Avalanche+ prominent werd gepresenteerd in Polen, tezamen met zoveel andere rassen van Dümmen Orange. Avalanche+ staat bekend om haar exclusiviteit, elegantie en aantrekkelijke pastelkleuren. Deze rozen zijn en blijven de bloem bij uitstek voor bijzondere evenementen zoals trouwerijen van koninklijken en andere beroemdheden en bij decoraties in Vaticaanstad.

Het evenement bleek een groot succes. De tentoonstelling trok meer dan 55.000 bezoekers, die rozen vanuit de hele wereld konden bewonderen in alle mogelijke kleuren, vormen en maten, inclusief bijzondere geurende rozen. Avalanche+ was op deze tentoonstelling de 'Koningin van het Bal' en werd getoond in verschillende arrangementen. Bij de opening van de Royal Rose Exhibition en de Koninklijke Kasteeltuinen werden de gasten verwelkomd door de ‘Bouquet Ladies’ in speciaal ontworpen Avalanche+ gewaden. Poolse debutanten lieten hun unieke jurken zien, geïnspireerd door de kleuren en de pracht van Avalanche+ rozen.

De belangrijkste organisatoren waren de Poolse Rozenvereniging samen met de Nederlandse ambassade in Polen en het Koninklijk Kasteel in Warschau. Avalanche+ was een van de strategische partners samen met haar PR-partners in Polen.

 

Neem voor meer informatie contact op met:
Rokus Hassefras – Marketing Manager
r.hassefras@dummenorange.com / M. +31 622 483 049

Gerelateerde artikelen