januari 22, 2018

Assortiment Calla.nl te zien op IPM

22 januari 2018, LISSE – Het assortiment van Calla.nl, by Dümmen Orange, wordt voor het eerst sinds de oprichting in mei vorig jaar, getoond aan het vakpubliek op de IPM. De IPM vindt van 23 tot en met 26 januari plaats in Essen, Duitsland. Calla.nl is onderdeel van Dümmen Orange (stand D10 in hal 2) en wereldmarktleider op het gebied van Calla.

Calla.nl is een bedrijf ontstaan vanuit de ervaring van G. Geerlings & Zn (Noordwijkerhout) in de teelt, handel en verwerking van  Calla-knollen, gecombineerd met het bestaande portfolio van producten van Golden State Bulb Growers (GSBG) (Amerika) en Sande bv (’t Zand) met toonaangevende veredelingsprogramma's van genetica uit Europa, Amerika en Nieuw-Zeeland. Calla.nl levert optimale kwaliteit en beschikbaarheid door een gesloten supply chain.  Als marktleider biedt Calla.nl het volledig beschikbare en het nieuwste assortiment aan, inclusief de producten van United Calla.

WEBSITE CALLA.NL
De website www.calla.nl is vernieuwd en wordt in de komende maanden verder aangevuld met productinformatie. Tevens is de nieuwe Calla catalogus beschikbaar (ook online) met daarin alle soorten met productbeschrijving. In de speciaal ingerichte showruimte voor de Calla’s op de beurs, is de catalogus verkrijgbaar.

Nederland is al de grootste producent van Calla-knollen ter wereld. Nederlandse Calla-knollen worden door klanten over de hele wereld gebruikt voor zowel snij- als potgebruik met een jaarrond plantschema. Nederland biedt de perfecte groeiomstandigheden voor Calla-knollen met zandige leemgronden en een stabiel klimaat / temperatuur het hele jaar door.

DÜMMEN ORANGE
Calla.nl van Dümmen Orange is gebouwd op meer dan 200 jaar kennis en ervaring. Het bedrijf G. Geerlings & Zn. werd opgericht in 1882, Golden State Bulb Growers (GSBG) in 1901 en Sande in 1980. De bedrijven hebben naast veel ervaring, een gedeelde passie voor klanten en Calla’s. Onder de vlag van Dümmen Orange wordt geïnvesteerd in nieuwe technologieën, onderzoek en ingezet op verbeterde cultivars met ziekteresistentie en hogere productiviteit.

 
Het Calla.nl verkoopkantoor is gevestigd aan de Leidsevaart 122, 2211 VS Noordwijkerhout, tel. 0252-370300. E-mail: calla@dummenorange.com.

Voor meer informatie: Linda van der Slot, Marketing Manager, tel. 0252-434837 of via e-mail: lvanderslot@hobaho.nl - www.calla.nl

Gerelateerde artikelen