september 26, 2018

2 Roooz Awards voor Veronica®

Roos Veronica® is niet alleen een publiekslieveling, maar kreeg ook de eerste prijs van de vakjury tijdens de ROOOZ Awards 2018.

2 Roooz Awards voor Veronica®

Roos Veronica® is niet alleen een publiekslieveling, maar kreeg ook de eerste prijs van de vakjury tijdens de ROOOZ Awards 2018.  

Veronica® is lichtroze, beeldschoon, een gedeeld succesnummer van Dummen Orange® en Jan Spek Rozen en de roos heeft twee prijzen gewonnen bij de ROOOZ Awards 2018.  Dit is een jaarlijkse rozenshow waarbij veredelaars, kwekers, handelaren, bloemisten uit het nieuwe aanbod hun favorieten rozen kiezen. De ROOOZ winnaars zijn uit 65 kandidaten geselecteerd door een vakjury en een publieksstemming in de Historische Tuin van Aalsmeer.

En de winnaar is…
Veronica® was genomineerd in de categorieën Medium Cup Traders en Medium Cup Consumers. De roos kreeg de eerste prijs van de professionals en scoorde zilver bij de publieksjury. Er was veel waardering voor Veronica's kleur en persoonlijkheid: de roos biedt topkwaliteit in een populaire kleur roze die chique nonchalance uitstraalt.

Gedeeld succes
"Dummen Orange® en Jan Spek Rozen werken al een tijdje succesvol samen," zegt Wout Oor, sales manager Dümmen Orange Nederland. "We representeren elkaars rozen als allround service aan onze klanten. We zijn heel trots dat Veronica® het zo goed heeft gedaan. Het is een prachtige roos: bijzondere kleur roze, geen doorns, uitstekend vaasleven, echt een aanwinst voor de hele keten."

Groeten uit Kenia
Alle rozen zijn gedurende een week gepresteerd in Aalsmeer. De ROOOZ Awards zijn uitgereikt tijdens de Naivasha Horticultural Fair in Kenia, wereldwijd het derde land in bloemenexport. De flower power van Kenia is te danken aan het zonnige klimaat dat kwekers in staat stelt jaarrond bloemen van hoge kwaliteit te kweken zonder gebruik van dure kassen. Veronica® rozen zijn jaarrond verkrijgbaar via uw gebruikelijke leverancier.


Kudelstaart, 26 september 2018 

Gerelateerde artikelen