februari 21, 2022

'Yes I do!' Avalanche+® naar Myplant & Garden in Milaan

De rozen zullen van 23 tot en met 25 februari schitteren tussen de bruiden.

Als het aankomt op schoonheid en romantiek, gaat er bij bruidswerk niets boven Avalanche+® rozen in wit en multipastels. Om aanstaande bruidsparen, weddingplanners, bloemisten, bloemstylisten en importeurs te inspireren, is Avalanche+®, de beroemde roos van Dümmen Orange®, aanwezig op Myplant & Garden, de vakbeurs in Milaan.

Bloeiende relaties

Op deze beurs werkt het team van Avalanche+® in partnerschap met onder andere bruidsblad WhiteSposa, de Bloomsaccademy van Patrizia Braida, bruidslabel Morilee en exporteur OZ Export. In de Wedding Area wordt de stand van WhiteSposa met de rozen aangekleed door Bloomsaccademy; OZ Export zorgt voor het transport.

Glamour en inspiratie

Avalanche+® rozen worden niet alleen verwerkt in het decor, maar ook in inspiratieboeketten voor de modellen die de bruidskleding van Morilee zullen showen tijdens het seminar voor weddingplanners dat op 24 februari gaat plaats vinden. De bijbehorende fotoshoot wordt georganiseerd door WhiteSposa dat de beelden ook zal publiceren.

Wedding influencers

Na de beurs zal vanaf week 11 een Wedding Webshopcampagne starten in samenwerking met exporteur OZ Export. Hierbij worden Italiaanse wedding influencers ingezet om de romantische en elegante uitstraling van Avalanche+® online extra onder de aandacht te brengen.

Samen sterker

De samenwerking met OZ Export is een goed voorbeeld van de marketingpower van twee ketenpartners bundelen. De klik ontstond tijdens het Sierteelt Marketing Event in Floriworld waar Roy van Kester (Marketing Manager Avalanche+®) en Loes Klop (Marketing Manager OZ Export) elkaar leerden kennen en beiden meteen enthousiast waren om op marketingniveau samen te gaan werken.

Blik op de toekomst

OZ Export wil zich volgens Klop sterker positioneren als exporteur op gebied van wedding flowers met haar klanten - importerende groothandelaren - op de Italiaanse bloemisten/weddingmarkt. Avalanche+® wil op haar beurt sterkere naamsbekendheid verkrijgen op de bloemisten/weddingmarkt in Italië. "Het is een uitgelezen kans om beide doelen te verwezenlijken door samen te werken," zegt Roy van Kester. "Niet alleen voor de beurs, er ligt een activiteitenplan voor een langere periode klaar. We geloven hier allebei echt in."