mei 23, 2022

Showtuinen van Dümmen Orange de hele zomer open

Als onderdeel van de Flower Trials 2022 opent Dümmen Orange de showtuinen in Rheinberg (Duitsland) en De Kwakel gedurende de hele zomer. Van week 24 tot en met september kunnen bezoekers het gehele assortiment eenjarigen, vaste planten en potplanten van Dümmen Orange bekijken, en van gedachten wisselen over nieuwe soorten, zoals de Santana Pelargonium en de Leucanthemum Izabel.

 

Het Trend Center – onderdeel van de showtuin in Rheinberg – staat vol met inspirerende ideeën voor kwekers en retailers, die daar de laatste trends in retail kunnen zien en inspiratie kunnen opdoen voor planten, potten, mixen, thema's en creatieve verkoopconcepten.

Bezoekers van de showtuinen komen ook alles te weten over de baanbrekende Intrinsa-producten van Dümmen Orange, met speciale aandacht voor de nieuwe Smartunia Windmill: 's werelds eerste TMV-resistente petunia-collectie.

 

Klanten die de showtuinen in week 24 willen bezoeken, kunnen zich aanmelden via www.flowertrials.com. In de periode daarna is de showgarden te bezoeken na aanmelding via een Dümmen Orange Sales contactpersoon.