mei 19, 2021

Showtuinen in Duitsland en Nederland de hele zomer geopend

Veredelaar en vermeerderaar Dümmen Orange opent de hele zomer zijn showtuinen in Rheinberg (D) en De Kwakel (NL). Van week 24 tot en met september kunnen klanten op afspraak langskomen om een ​​goed beeld te krijgen van het actuele assortiment eenjarigen, vaste planten en potplanten, zoals de nieuwste Confetti Garden composities, nieuwe point-of-sale concepten en vele  sterren uit de verschillende productgroepen van Dümmen Orange.

In de showtuin in Rheinberg wordt het volledige assortiment perkgoed en vaste planten van Dümmen Orange getoond. Van 14 tot en met 23 juni kunnen bezoekers een bijzondere Retail presentatie zien in de gloednieuwe Retail Solutions Area.

De showtuin in De Kwakel staat bekend om zijn prachtige vaste plantentuin. Van 15 t / m 25 juni wordt in een extra presentatie het merendeel van het assortiment perkplanten en potchrysanten getoond, plus highlights uit de productgroepen tropische planten en bloembollen.

Voor klanten die niet de mogelijkheid hebben om de showtuinen persoonlijk te bezoeken, is er een digitale rondleiding beschikbaar. Vanaf week 24 is de hele showtuin te bekijken via video of 360-tour via de website van Dümmen Orange: https://emea.dummenorange.com/site/de/tools-for-you/digital-garden-2021. Speciale video's geven een meer gedetailleerd beeld van het assortiment en van de highlights.