januari 26, 2022

Poinsettia, Erysimum en Senecio nieuws van Dümmen Orange

Of het nu gaat om potplanten, vaste planten of eenjarige planten – Dümmen Orange heeft opnieuw mooie verrassingen in petto voor kweker en consument. Voor komend seizoen zijn er nieuwe varianten van de Poinsettia serie Freya, de nieuwe Erysimum serie WallArt en de verfrissende Senecio series Mandala en Mandala Plus.

 

De Freya Poinsettia familie krijgt twee extra kleurvarianten: de sterk roze Freya Pink en Freya White in elegant wit. Ze zijn de perfecte aanvulling op een kleurrijke kerst en hebben dezelfde uitstekende eigenschappen als de succesvolle rode Freya.

De nieuwe Erysimum serie WallArt vult met vier compacte hybride variëteiten het vaste plantenassortiment van Dümmen Orange aan, van delicaat parelwit tot sterk roze en paars. Ze kenmerken zich door een fraai kleurenspel, zeer gelijkmatige, grote bloemen, een lange bloeiperiode en een intense geur. Ze zijn heerlijk compact en sterk vertakt. Niet alleen perfect voor elke plantenborder, maar ook voor op het balkon en het terras.

Voor komend seizoen staan ​​twee nieuwe, sfeervolle Senecio series in de startblokken, met in totaal tien verfrissende lentekleuren: Mandala en Mandala Plus. Ze zijn geschikt voor zowel de winter- als de lentecultuur en verdrijven gegarandeerd elke ‘winter blues’ met hun intensieve kleuren. In vergelijking met andere commerciële Senecio-series hebben Mandala-variëteiten minder PGR’s nodig, waardoor ze ook aantrekkelijk zijn als duurzamere optie.

"Aangezien de IPM in Essen niet doorgaat, zullen we onze klanten net als vorig jaar via verschillende digitale kanalen informeren over al onze innovaties," zegt Martina Gerhards, Marketing Manager bij Dümmen Orange. “We presenteren onze nieuwe producten en highlights in korte videoboodschappen aan onze klanten. En vanaf week 5 is ook onze Digital Garden online, waarin we alle hoogtepunten uit ons productportfolio laten zien.”