januari 07, 2021

New online event 'Digital Garden Trends'

Met ‘Digital Garden Trends’ organiseert Dümmen Orange een nieuw online evenement om de laatste trends voor het nieuwe seizoen te delen. Van 25 tot en met 29 januari biedt Dümmen Orange haar klanten en relaties een virtuele blik op haar nieuwste producten en de wereldwijde trends in tuinieren. Daarnaast organiseert het lokale team in Rheinberg (Duitsland) online rondleidingen door haar nieuw aangelegde tuinen. Op deze manier kunnen alle deelnemers aan het ‘Digital Garden Trends’ evenement het brede productaanbod van éénjarige planten, vaste planten, potplanten, bloembollen en vetplanten zelf ervaren.

Seizoensgeboden trends en inspiratie
Vanwege de coronapandemie zijn alle grote vakbeurzen en kleinere showcases in de sector afgelast. Door digitale evenementen te organiseren, blijft Dümmen Orange haar klanten inspireren en informeren over alle trends voor het komende seizoen. Door de wereldwijde lockdowns brengen mensen over de hele wereld steeds meer tijd thuis door. Met het evenement ‘Digital Garden Trends’ wil Dümmen Orange haar klanten en partners inspireren in het verder creeëren van een warm en gezellig thuis. Met een dagelijkse nieuwsbrief en begeleide online tuintours zal Dümmen Orange haar trends en producten met de markt delen. Denk hierbij aan warme en natuurlijke aardetinten en pasteltinten die afkomstig zijn van de Scandinavische 'hygge' lifestyle trend.

Geïnteresseerd in deelname aan het ‘Digital Garden Trends’ event van Dümmen Orange? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar marketing.de@dummenorange.com.