juni 22, 2017

FlowerTrials 2017: Let's flower the future together!

De FlowerTrials 2017 is geweest en we blikken terug op een gave, succesvolle week.

De FlowerTrials 2017 is geweest en we blikken terug op een gave, succesvolle week. De kenners weten dat stichting FlowerTrials dit jaarlijks organiseert om veredelaars het podium te bieden voor hun producten. Er zijn gedurende het jaar veel beurzen, maar de Flower Trials is echt het moment dat je de deuren kunt openen en een verdieping kan tonen in het assortiment.

Dit jaar vonden de Trials bij Dümmen Orange® plaats op de locatie van Huub van Leeuwen in Naaldwijk aan de Bosweg. Een prachtige locatie die veel mogelijkheden biedt om de Trials op een heldere wijze neer te zetten én zonder een limiet in meters. Voornaamste reden om te wisselen van locatie is vanwege de groei in productportfolio. Harmke van der Plas, organisator van het evenement, geeft aan: ‘Door de enorme groei van afgelopen jaar in ons assortiment pasten we niet meer op de eigen locatie in de Lier. Bovendien hechten we veel belang aan het waarborgen van ons fytosanitair beleid en willen we er alles aan doen om dit te bewaken op onze veredelingslocaties.’

Thema: let’s flower the future together

Het gekozen thema is ‘let’s flower the future together’. De toekomst is een belangrijk onderwerp binnen Dümmen Orange. We willen vanuit de veredeling laten zien wat er in de toekomst aan zit te komen. Daarbij vinden we het heel belangrijk dat de behoeften van de eindconsument hierin leidend zijn. Als veredelaar staan we aan het begin van nieuwe producten en is het juist belangrijk om te weten welke trends er spelen.

Een voorbeeld hiervan is de groei van stedelijke gebieden. In 50 jaar woont een groot deel van de bevolking in stedelijke gebieden met een kleinere woonomgeving en kleinere tuin of balkon. Men moet op zoek naar creatieve manieren om hun minimale indoor en outdoor ruimtes met bloemen en planten te kleuren. In het trend style center hebben we o.a. deze trend uitgelicht met een stijl presentatie van de zogenoemde trend ‘City Vibes’.

'Dit jaar hebben we echt Dümmen Orange kunnen laten zien aan onze klanten en eindklanten. Met dezelfde historie, hetzelfde gevoel van onze familie van bedrijven. We hebben onze klanten dan ook laten zien: de persoonlijke relatie is belangrijk gebleven en de kern van ons bedrijf blijft het product voor onze klant. Dit is echt het mooiste resultaat!’, zegt een enthousiaste Harmke.

De organisatie van de FlowerTrials vanuit Dümmen Orange Marketing. Van links naar rechts: Margreth, Mario en Harmke.