september 12, 2022

Dümmen Orange zeilevenement weer een groot succes

Dümmen Orange nam op donderdag 8 september Nederlandse chrysantentelers, groothandelaren en andere relaties mee op zeiltocht. Op het water van het Hollands Diep streden de gasten in twaalf zeiljachten om de Harry Kloppenburg Memorial Cup. Daarnaast zeilde er een grote klipper mee waar gasten heerlijk konden relaxen en genieten van de zon. De dag begon met een voorspelling van regen en onweer, maar het werd uiteindelijk een heerlijke zeildag met windkracht 3 tot 4.

Het zeilevenement van Dümmen Orange is vooral een informele bijeenkomst voor iedereen die professioneel met snijchrysanten te maken heeft. Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers van Dümmen Orange: “Het is niet alleen heel gezellig, maar ook heel nuttig om elkaar in deze setting te ontmoeten. We hebben even getwijfeld of we met het huidige marktsentiment een evenement als dit wilden organiseren, maar nadat we contact hadden opgenomen met een aantal van onze relaties, is besloten om het juist gewoon door te laten gaan.”

Vorig jaar blies Dümmen Orange de traditie van een jaarlijks zeilevenement nieuw leven in. Reinoud Hagen: “Als keten zijn we sterk met elkaar verbonden. Op een dag als deze wisselen we als professionals veel informatie uit over de dingen die ons momenteel bezig houden. Die verbinding met elkaar vinden – en behouden – is nu belangrijker dan ooit.”