mei 31, 2023

Dümmen Orange toont op de FlowerTrials® haar uitgebreide portfolio in de volle breedte

Op de FlowerTrials® in Rheinberg (Duitsland) en De Kwakel (Nederland) presenteert veredelaar Dümmen Orange honderden rassen uit haar uitgebreide genetica-portfolio. Trendpresentaties en inspirerende ideeën voor retailconcepten maken een bezoek aan beide locaties extra de moeite waard.

 

In Rheinberg zijn op een oppervlakte van 1200 m2 rond de 550 rassen te zien. In de zomer wordt het hele assortiment perkplanten en vaste planten van Dümmen Orange onder tuincondities gepresenteerd in bijna 200 hangpotten en 440 containers. Op nog eens 500 m2 overdekte expositieruimte - het Trend Center - wordt een grote diversiteit aan verkoopconcepten en presentatie-ideeën getoond.

 

Naast de productpresentatie in containers en hanging baskets worden ook diverse beplantingsmogelijkheden getoond. Overal op het terrein in Rheinberg zijn plantenarrangementen te zien, zoals piramides, gemengde bloembakken, hangmanden, potten, plantenbakken en zelfs verticale plantenwanden. Zo krijgen bezoekers meer inzicht in de toepasbaarheid van de verschillende rassen.

 

In De Kwakel zijn meer dan 250 rassen uit het assortiment perk- en vaste planten te zien, zowel in potten als in hanging baskets. In de beloopbare tuin bevindt zich maar liefst 170 m² aan bloemperken met eenjarigen en Callas, en nog eens 240 m² met vaste planten. Ook kunnen bezoekers de highlights uit het Kalanchoë- en Snijbloemenassortiment van Dümmen Orange bekijken.

 

Tijdens een rondgang door de showruimte in De Kwakel worden gasten geïnspireerd door trendpresentaties op basis van consumentenprofielen in diverse bloemen- en plantensegmenten, zoals Individualisten, Nature Lovers, Traditionalisten en Minimalisten. Daar kunnen ze te weten komen hoe ze met producten van Dümmen Orange kunnen inspelen op de behoeften van al deze doelgroepen.

 

De FlowerTrials® bij Dümmen Orange vinden plaats van 13 tot en met 16 juni. In de maanden daarna is de showtuin in Rheinberg te bezoeken via een afspraak met de Dümmen Orange vertegenwoordiger.