december 27, 2020

Dümmen Orange organiseert digitaal evenement ‘Poinsettia Week Online’

De Lier, The Netherlands, 14 december 2020 | In januari 2021 organiseert Dümmen Orange met ‘Poinsettia Week Online’ een compleet nieuw digitaal evenement. Wereldwijd staat de grote veredelaar bekend om zijn persoonlijke klantbenadering en organiseert het bedrijf al jarenlang nationale en internationale evenementen voor haar klanten. De huidige pandemie heeft voor een digitale versnelling gezorgd in de floriculturele markt. Ook Dümmen Orange heeft hierdoor nieuwe tools en communicatiemiddelen geïntroduceerd, om klanten te blijven inspireren en informeren. Met het aankomende evenement ‘Poinsettia Week Online’, lanceert Dümmen Orange wederom een nieuw online concept om innovaties en trends rondom het Poinsettia assortiment te delen.

Poinsettia Week Online

In de tweede week van januari 2021 organiseert Dümmen Orange een alternatief voor de jaarlijkse ‘Poinsettia Dag’. Dit keer vindt het evenement niet een dag maar een week lang online plaats en is ‘Poinsettia Week Online’ toegankelijk voor alle klanten en relaties in Europa. Dümmen Orange nodigt alle geïnteresseerden uit om zich online in te schrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief en online webinars, welke starten op maandag 11 januari 2021. ‘Poinsettia Week Online’ start met een terugblik op het seizoen en via een dagelijkse nieuwsbrief met webinars en video’s, deelt Dümmen Orange haar nieuws over het assortiment en highlights, inclusief een update over het GreenGuard protocol dat duurzame Poinsettia garandeert voor kwekers, retailers en consumenten. Bent u geïnteresseerd in het deelnamen aan de ‘Poinsettia Week Online’ van Dümmen Orange? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar marketing.de@dummenorange.com.

Digital communication and fairs Dümmen Orange staat bekend om haar uitgebreide netwerk van R&D, marketing en sales experts, voor wie de klant altijd op nummer één staat. De afgelopen jaren heeft het veredelingsbedrijf haar online dienstverlening wereldwijd al flink opgevoerd. Klanten kunnen brochures, informatie en inspiratie vinden op www.dümmenorange.com en op verschillende social media kanalen. Door de coronapandemie communiceert Dümmen Orange nu ook online steeds intensiever met haar klanten en relaties. Daarnaast heeft de organisatie meer persoonlijke evenementen en trials voor haar klanten georganiseerd en deelgenomen aan internationale online events. Dümmen Orange werkt momenteel aan een alternatief digitaal evenement ter vervanging van haar deelname aan IPM. Klanten worden hier spoedig over geïnformeerd.

Voor meer informatie over ‘Poinsettia Week Online’ en aanmeldingen neemt u contact op met: Dümmen Orange Marketing Team Annuals, Perennials and Potplants marketing.de@dummenorange.com

Voor meer informatie over Dümmen Orange: Dümmen Orange Corporate Communications corporatecommunications@dummenorange.com