juli 16, 2021

Dümmen Orange opent 300 m² groot Trend Center

Dümmen Orange opende haar nieuwe Trend Center in Rheinberg (Duitsland). Het Trend Center is onderdeel van de showtuin van Dümmen Orange en staat vol inspirerende ideeën voor kwekers en retailers. Ontwerp en inrichting van de 300 m² grote ruimte zijn gebaseerd op een modern tuincentrum. Bezoekers kunnen de laatste trends bekijken op het gebied van retail en inspiratie opdoen voor planten, potten, mixen, thema's en presentatie-displays.

 

Martina Gerhards, marketing manager: “Met ons nieuwe Trend Center bieden we kwekers en retailers volop gelegenheid om zich te laten inspireren door het nieuwste van het nieuwste in sierteelt retail. Hier brengen we alles samen in één ruimte.”

 

Het Dümmen Orange Trend Center toont momenteel speciale presentaties over Tik Tok Calibrachoa's, Novation Dahlia’s en I'CONIA Begonia's, inclusief FleuroStar Award en Greenhouse Grower Medal of Excellence winnaar Aroma Peach. Daarnaast zijn er perkconcepten, vetplanten, potplanten en bollen, maar ook presentaties over uiteenlopende onderwerpen als bij-vriendelijke of onderhoudsvriendelijke planten. In de loop van het jaar volgen meer presentaties, bijvoorbeeld over Poinsettia’s.

 

Het Dümmen Orange Trend Center is te bezoeken na aanmelding via een Dümmen Orange Sales contactpersoon.