januari 19, 2023

Dümmen Orange met nieuwe Fuchsia-serie Ballerina’s op IPM

Dümmen Orange presenteert dit jaar een gevarieerde mix van eenjarigen, vaste planten en potplanten op de IPM, inclusief een voorproefje van het nieuwe assortiment voor 2023. De ster van de show is Ballerina’s®, een nieuwe Fuchsia-serie met sterke, dagneutrale en goed vertakkende planten die van nature compact zijn.

 

Ballerina’s zijn ideale fuchsia's voor de vroege teelt; veelbelovend dus voor een succesvolle marktintroductie met een hoog afzetpotentieel. De nieuwe serie doet het uitstekend op balkon en terras of in perken en borders. Ballerina’s bloeien betrouwbaar en onafgebroken van begin april tot augustus. De mooie, middelgrote bloemen trekken het hele zomerseizoen bijen en andere bestuivende insecten aan.

 

Andere Dümmen Orange-hoogtepunten in het Duitse Essen zijn de Confetti Garden en Confetti Garden Party concepten. Confetti Garden is al meer dan 15 jaar een vertrouwd merk voor kleurrijke duo- en trio-perkplantenmixen. Daarnaast presenteert Dümmen Orange verschillende inspirerende combinaties uit haar brede pot- en perkplantenassortiment. Of het nu gaat om standaard of interspecifieke plantenmengsels, het Confetti Garden-assortiment biedt de juiste mix voor elke klant, elke gelegenheid en elk kleurenschema.

 

“We kijken ernaar uit om elkaar tijdens de IPM weer persoonlijk te ontmoeten, in plaats van digitaal,” aldus Tristian Bentvelsen, Managing Director Annuals, Perennials & Pot Plants EMEA van Dümmen Orange. “We laten een aantrekkelijk deel van ons assortiment zien, met naast Ballerina’s® en Confetti Garden ook onze Intrinsa Petunia-serie Smartunia Windmill, Pelargonium Santana en nog veel meer. En natuurlijk hebben we nog altijd de lekkerste koffie!”