juni 16, 2021

Dümmen Orange breidt samenwerking met Jan Spek Rozen uit in Azië

Foto: Hera, populair in Azië

Veredelaars Dümmen Orange en Jan Spek Rozen breiden hun samenwerking uit in de Azië-Pacific regio. Dümmen Orange gaat optreden als exclusief agent voor Jan Spek Rozen in Japan, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland. Dümmen Orange was al agent in een aantal Europese landen en in Kenia, Ethiopië, Colombia en Brazilië.

De synergievoordelen die uit deze gezamenlijke overeenkomst voortvloeien staan voor beide bedrijven centraal. Voor Dümmen Orange zijn de snijrozen van Jan Spek Rozen een passende aanvulling op het eigen assortiment. Voor Jan Spek Rozen zijn het omvangrijke verkoopapparaat en de vermeerderingscapaciteiten van Dümmen Orange aantrekkelijk. De stevige relatie tussen de veredelaars bestaat al sinds 2016. Dümmen Orange werd in dat jaar exclusief agent in Colombia, Afrika en delen van Europa.

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Het bedrijf beschikt over een eersteklas R&D team dat innovatieve producten met toegevoegde waarde voor klanten ontwikkelt. Naast een groot internationaal marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers, wereldwijd netwerk van gespecialiseerde productielocaties.

Hofleverancier Jan Spek Rozen uit Boskoop bestaat ruim 130 jaar en is de tweede oudste veredelaar ter wereld. Het bedrijf richt zich uitsluitend op de veredeling van rozen en heeft in dat segment een stevige reputatie opgebouwd. Bekende namen uit het assortiment zijn: Hera, Penny Lane, Sophia Loren, Doris Day, Patz en Hearts.