januari 09, 2017

Dümmen Orange bedankt bloemstylisten met Innovatie Box

Omdat er niets gaat boven een groeiende, bloeiende samenwerking heeft Dümmen Orange een groep vooraanstaande bloem- en groenstylisten getrakteerd op de unieke Innovatie Box, om samen nóg meer mooie arrangementen te creëren.

Als hoofdsponsor van Bloemkunst2016 heeft topveredelaar Dümmen Orange, in samenwerking met de top in Nederlandse bloem- en groenstylisten, in oktober een prachtig visitekaartje afgegeven aan zowel de ketengenoten als de consument. De prachtige arrangementen die dankzij onder andere Hanneke Frankema, Max van der Sluis en Dini Holtrop in en om Kasteel Groeneveld verrezen, waren spraakmakend en een goed voorbeeld van wat kwaliteit, creativiteit en vakmanschap samen kunnen bewerkstelligen.

Prachtige noviteiten
Als dank voor de prettige samenwerking tijdens Bloemkunst2016 heeft Dümmen Orange alle deelnemende bloemstylisten een doos vol noviteiten van dit jaar gestuurd. De rozen werden vertegenwoordigd door White Soda+ (wit) en Ivy+ (rood). Voor Gerbera zaten rode Voldemort® en Terra Topaas erin, samen met witte Residence® en Terra Yuta. Ook present waren chrysanten Pina Colada (wit) en Merlot (rood) uit het beroemde chrysantenassortiment van Dümmen Orange. Aangevuld met snijanthuriums Princess Alexia Violet en Burning Love een mooie selectie, die hopelijk leidt tot nieuwe inspiratie, want van bloemen krijg je nooit genoeg.

Passie en vernieuwing
Dümmen Orange staat voor het beste in bloemen en planten als resultaat van meer dan 100 jaar ondernemen. Binnen het bedrijf verenigen de beste veredelaars ter wereld bewezen technieken met de slimste innovaties en creëren zo een unieke en vernieuwende collectie bloemen en planten. Het betreft hier de grootste verzameling op aarde, die het bewijs vormt van passie en vakmanschap. Dümmen Orange verbindt de wereld via de taal van bloemen en planten. Dat doen het bedrijf vanuit oprechte betrokkenheid bij de medewerkers, vanuit diepgewortelde waarden en vanuit de  onovertroffen passie om alleen het beste te doen.

Kudelstaart, 20 december 2016