januari 12, 2017

Dümmen Orange aanwezig op Floradecora

Omdat bloemen, planten en home decor bij elkaar horen, presenteert Dümmen Orange een representatieve selectie uit het enorme assortiment op de nieuwe sierteeltbeurs Floradecora.

Omdat bloemen, planten en home decor bij elkaar horen, presenteert Dümmen Orange een representatieve selectie uit het enorme assortiment op de nieuwe sierteeltbeurs Floradecora.

De vraag naar verse bloemen en mooie woonplanten groeit sterk en beide spelen een steeds grotere rol in interieurtrends. Om die reden is Dümmen Orange aanwezig op nieuwe vakbeurs Floradecora, die op 27-28-29-30 januari in de Frankfurter Messe in Frankfurt am Main wordt gehouden. De topveredelaar ziet het als een unieke kans om in contact te komen met collega's, smaakmakers, groenstylisten en influencials in het vak. 

Grootste verzameling bloemen en planten
Dümmen Orange staat voor het beste in bloemen en planten als resultaat van meer dan 100 jaar ondernemen. Binnen het bedrijf verenigen de beste veredelaars ter wereld bewezen technieken met de slimste innovaties en creëren zo een unieke en vernieuwende collectie bloemen en planten. Het betreft hier de grootste verzameling op aarde, die het bewijs vormt van passie en vakmanschap. Dümmen Orange verbindt de wereld via de taal van bloemen en planten. "Dat doen we vanuit oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers, vanuit diepgewortelde waarden en vanuit onze onovertroffen passie om alleen het beste te doen", aldus CEO Biense Visser.

Groene blik op de toekomst.
Floradecora heeft tegelijk plaats met Christmasworld, een van de grootste vakbeurzen voor seizoensgebonden decoraties. Home decor wordt steeds vaker gecombineerd met verse bloemen en planten. De nieuwe sierteeltbeurs is een uitstekende ontmoetingsplek voor kwekers, inkopers en    retailers, groothandelaren, tuincentra, bloemisten, shoppingcenter managers, interieurspecialisten, ontwerpers en decorateurs. Dümmen Orange hoopt op veel wederzijdse inspiratie in Frankfurt. Hier vindt u meer informatie over Floradecora. [ http://messelogo.de/fd/2017/microsite-besucher/en?wt_mc=floradecora.en.ebrochure.duemmen.aussteller ]

Kudelstaart, 20 december 2016