Welkom bij Digital Garden Trends

Een deel van onze stand is door het Dümmen Orange team opgezet op het Duitse hoofdkantoor in Rheinberg. Dat is slechts op 50 km afstand van de beurs in Essen. Wij geven u een voorproefje van de wereldwijde trends en zoals gewoonlijk kijken wij vooruit naar de highlights in ons assortiment. Wandel met ons mee door onze digitale tuinen en ervaar onze producten in de context van de huidige trends.
Kleuren thema’s voor binnen

         

 

  

Wij willen graag twee kleurthema's voor binnenshuis voorstellen. In deze corona-tijden waarin lockdowns en vanuit huis werken de norm zijn, wordt het steeds belangrijker hoe onze naaste woonomgeving eruit ziet en hoe we die kunnen verfraaien. We willen dat het huis ons een veilig en vooral comfortabel en prettig gevoel geeft; een plek waar we op ons gemak zijn. Daarom vormen voor het komende seizoen zowel pasteltinten - voortkomend uit de Scandinavische ‘hygge’-trend voor comfort en gezelligheid - als warme, natuurlijke aardetinten de trends.   

 

In de volgende video laten we u kennismaken met enkele highlights uit ons potplantenassortiment, die perfect passen bij de kleurentrends.  

  
 

Kant en klare producten

 
Welkom naar onze Dümmen Orange Garden Party. Kijk mee in onze kleurrijke tuin en ervaar de enorme variatie die onze Confetti Garden en Confetti Garden Party mixen bieden. Deze perfect op elkaar afgestemde plantcombinaties zijn samengesteld door onze productspecialisten en passen fantastisch in de trend van kant-en-klare producten. We kunnen voor alle afnemers, gelegenheden, locaties en kleurenschema's de juiste mix bieden. Voorzie de consument van kant-en-klare producten in containers, (hang)potten, bakken of schalen. Zoals ons motto aangeeft: "Confetti Garden is gewoon leuk en levert iedere keer succes!" ”

 

In de volgende video laten we u kennismaken met enkele highlights uit ons Confetti Garden-assortiment, die perfect passen bij de trend van kant-en-klare productoplossingen.

 

  
 

Insect vriendelijke tuinen

  Insectvriendelijk tuinieren is niet alleen een trend, het is ook een kwestie van investeren in de toekomst. Door een kleurrijk aanbod aan bloemen te planten, wordt er ook voor de mensen een oase gecreëerd waarin we graag verblijven. Insectvriendelijke tuinen kenmerken zich door een grote biodiversiteit. Deze tuinen zijn vooral gebaseerd op bloeiende vaste planten die insecten aantrekken en die jaar na jaar nóg mooier bloeien zonder veel aandacht te vergen. Insecten houden van geurende en vooral van felgekleurde bloemen. Die zijn daarom een ideale keuze voor deze trend. 

 

Vanuit ons brede productportfolio heeft u als klant bij Dümmen Orange toegang tot een groot aantal rassen die geschikt zijn voor insectvriendelijke tuinen. De keuze en mogelijke combinaties zijn voor uw afnemers bijna eindeloos. Desalniettemin hebben we in de volgende video een paar highlights uit ons assortiment vaste planten voor u uitgekozen. Die zijn volgens ons essentieel bij het aanleggen van praktisch elke tuin.

  
 

Makkelijk te onderhouden tuinen

 De trend van gemakkelijk te onderhouden beplantingen die weinig water nodig hebben, speelt niet alleen in op onze hectische, moderne levensstijl. Ook de veranderingen die we de afgelopen jaren in ons klimaat waarnemen, hebben daarmee te maken. In deze nieuwsbrief laten wij u kennismaken met een selectie gemakkelijk te verzorgen planten. Het gaat om planten die het leven van de consument eenvoudiger maken, en waarmee zonder al te veel moeite of speciale vaardigheden een oase van de tuin kan worden gemaakt. Kiezen voor onderhoudsvriendelijke planten die goed tegen droogte en hitte kunnen, betekent echter niet dat we van de bloemen afscheid moeten nemen. Integendeel! Graag doen wij in deze video enkele suggesties, waarmee u uw klanten een brede reeks aan producten kunt aanbieden.  

 

In de volgende video laten we u kennismaken met enkele highlights uit ons assortiment succulenten en kalanchoe's voor buiten. Deze passen perfect bij de trend van onderhoudsvriendelijke planten die zuinig omgaan met water.


 

  
 

Kleur schakering

  Flinke borders in de tuin en grootschalige bloembedden in het openbare groen worden steeds populairder. Steeds vaker zien we duidelijke afbakeningen van kleur en structuur in de groenvoorziening. Is de ruimte kleiner, dan stelen potten en containers met bijpassend gekleurde beplanting de show. Daar wordt vrij en ongedwongen met natuurlijke kleuren en vormen geëxperimenteerd. Er zijn geen grenzen aan onze verbeeldingskracht. Of we nu kiezen voor eenjarige of vaste planten, of een combinatie van beide: het mondt allemaal uit in een kleurrijk bloementapijt.  

 

Tot slot laten we u meer in detail kennismaken met enkele highlights uit ons assortiment perkplanten, die perfect passen bij deze trend.