DIGITAL SHOWGARDEN

WELKOM

Welkom in onze digitale showtuinen! Maak een virtuele tour door onze showtuinen in het Duitse Rheinberg en in De Kwakel of bekijk de producten apart in de video's die aan onze highlights zijn gewijd. U vindt foto's van al onze nieuwste productinnovaties ook in de galerij op onze website.

Op onze showtuin in Rheinberg (Duitsland) presenteren wij u ons gehele assortiment perkplanten en vaste planten. U vindt er ongetwijfeld de perfecte producten voor uw teeltprogramma en uw klanten.

Onze vestiging in De Kwakel (Nederland) staat bekend om zijn prachtige vaste plantentuin. Laat u inspireren door onze productdiversiteit en indrukwekkende beplantingsplannen.

HIGHLIGHTS

Sterkere en gezondere planten dankzij geavanceerde veredelingstechnologie: De nieuwe Intrinsa 'Smartunia Windmill' is 's werelds eerste Petunia-serie met een natuurlijke resistentie tegen het tabaksmozaïekvirus (TMV). Windmill gaat de Europese markt op met drie nieuwe, tweekleurige rassen en belooft meer zekerheid in de teelt en betrouwbaarheid in de keten; van de producent tot de retailer en uiteindelijk de consument.

De nieuwe interspecifieke Santana-serie geeft met zeven rassen in een breed scala aan kleuren een frisse impuls aan het Pelargonium-assortiment: Ze trotseren extreme weersomstandigheden en hun tolerantie voor hoge temperaturen is aanzienlijk verbeterd. De nieuwe serie met het donkergroene blad en aantrekkelijke grote bloemen laat door de hele keten heen uitzonderlijke prestaties zien, van de teelt tot de retail en uiteindelijk de consument.

Margrieten horen net als de zon bij de (vroege) zomer en zijn een must voor elk assortiment meerjarige planten. Met Sweet Daisy Izabel heeft de fraaie, gevarieerde Leucanthemum-serie met zes afzonderlijke witte rassen nu haar eerste gele variëteit erbij. Ook Izabel kenmerkt zich door een uniforme plantopbouw, diep donkergroen blad, robuuste bloemen en gelijkmatige bloemzetting.

De twee Senecio-series Mandala en Mandala Plus zijn geschikt voor bijzonder vroege verkoop aan het begin van het seizoen. Deze uiterst aantrekkelijke en duurzame Senecio hybride serie met in totaal tien individuele rassen inspireert met een overvloed aan bloemen en unieke intense kleuren! Bovendien zijn er milieuvriendelijke eigenschappen zoals een geringere noodzaak tot groeiregulering en het feit dat ze minder water nodig hebben. Goed voor de teler, de consument en onze leefomgeving!

De nieuwe Erysimum WallArt-serie wordt geleverd in vier fantastische, compacte hybride-rassen, variërend van delicaat parelwit naar krachtig roze-rood en paars. De serie vormt een welkome aanvulling op ons assortiment vaste planten. Het sterke aanbod aan kleuren, de zeer uniforme groei, de grote bloemen, het lange bloeiseizoen en de aantrekkelijke geur zorgen gegarandeerd voor de wow-factor.

PICTURE GALLERY