DIGITAL SHOWGARDEN

Welkom

Welkom in onze digitale showtuinen! Maak een virtuele tour door onze showtuinen in het Duitse Rheinberg en in De Kwakel of bekijk de producten apart in de video's die aan onze highlights zijn gewijd. U vindt foto's van al onze nieuwste productinnovaties ook in de galerij op onze website.

 

In onze showtuin in het Duitse Rheinberg presenteren wij ons gehele assortiment perkplanten en vaste planten. U vindt vast de perfecte producten voor uw teeltschema's en voor uw klanten.

Onze vestiging in De Kwakel staat bekend om zijn prachtige vasteplantentuin. Laat u inspireren door onze diversiteit aan producten en indrukwekkende perkbeplantingen.

HIGHLIGHTS

ANNUALS

 

De nieuwe Calibrachoa-serie, Tik Tok, trekt ieders aandacht met de combinatie van een donkere ring rond het midden van de bloem en een gele ster van taps toelopende strepen. We lanceren dit assortiment om te beginnen met vier oogverblindende kleuren: Tik Tok Rose, Blue, Chrystal en Amethyst.

De nieuwe dahlia-serie Novation is op het moment van lancering verkrijgbaar in acht afzonderlijke kleuren. Met grote, dubbele bloemen, een breed bloeivenster en een goede vertakking zijn Novation White, Yellow, Salmon, Red, Ruby, Pink, Lavender Bicolor en Pink Bicolor een ware bron van inspiratie.

De nieuwe Bacio-serie maakt deel uit van de bekende I´CONIA begonia-lijn. De serie gaat van start met vier kleuren: Orange, Salmon, White en Peach. Allen hebben een indrukwekkend aantal middelgrote, dubbele bloemen en bovendien een lang bloeitijdvenster.

Het Confetti Garden-concept staat voor betrouwbaarheid, zekerheid en innovatie. De mixen groeien uniform weg en zijn qua eigenschappen perfect op elkaar afgestemd. Behalve een breed assortiment mixen van eenjarigen, zijn er nu ook mixen van vaste planten, potchrysanten, kalanchoés en potanjers.

POT PLANTS

  

Tangerine is een nieuw oranje ras in de Breeze-serie. Het is een zeer groeikrachtige plant met feloranje bloemen die een voor een heel langzaam opengaan, waardoor een lange afzetperiode mogelijk is. Rainbow Dizzy, een mutatie van Rainbow Carousel, staat voor echt volle planten, geschikt voor seizoensteelten. Het ras heeft een uniek verkoopargument vanwege het tweekleurige contrast van de combinatie rood/geel.

Met extra kleuren in de Carnelia Sprint-serie, compacte bossige rassen, nieuwe Confetti Garden Carnelia Duo- en Trio-mixen en mixen met andere planten zoals Calocephalus, Muehlenbeckia of Heuchera, kunnen we gevarieerde en bijzonder aparte producten aanbieden uit ons potanjer-assortiment.

PERENNIALS

 

Vanaf nu worden alle bestaande en toekomstige lavendelrassen uit ons veredelingsprogramma ondergebracht bij het merk LaDiva. Ook voor 2021 hebben we twee veelbelovende innovaties. Lavandula angustifolia LaDiva Vintage Violet is ideaal voor programmeerbare teelten en is eerstejaars bloeiend. Lavandula stoechas LaDiva Big Night valt op door het opvallende contrast tussen de blad- en bloemkleur.

BULBS

 

Gold Label is een zeer betrouwbaar Calla-ras en een prachtige plant voor productie in verschillende potmaten. Het bovengemiddelde aantal felgele bloemen zijn middelgroot en mooi gevormd. Daarbij is met Gold Label ook nog eens een heel snelle productie van uniforme planten mogelijk.

TROPICALS

 

Better Butter is de nieuwe gele mini-Phalaenopsis, een eenvoudig te telen en compact groeiend ras. Het heeft kort blad en ontwikkelt 2 tot 3 takken met meerdere vertakkingen. Geschikt voor de teelt in 6, 7 en 9 cm potten. Doet het echter ook goed in die van 12 cm .

Baby Elegance is het kleinere zusje van Princess Amalia Elegance. Het heeft hetzelfde kleurpatroon en dezelfde planteigenschappen. Baby Elegance is, zoals de naam al suggereert, zeer geschikt voor de teelt in 6 cm potten, maar doet het ook goed in potten tot 14 cm.

SUCCULENTS

 

Bent u op zoek naar onderhoudsarme en eenvoudig te telen succulenten? Dan zijn Gasteria Flow en Gasteria Royal Wolfgang de perfecte keuze voor u. Ze hebben echt een koninklijke uitstraling dankzij hun diepgroene, succulente blad met hele fraaie witte stippen. Ze zijn geschikt voor de teelt in kleinere potten van 5,5 cm, 8,5 cm of 10,5 cm, en ook voor potten groter dan 17 cm.

Euphorbia milii is als bloeiende succulent al jaren trendy en de hype is niet meer weg te denken; net als kamerplanten, andere succulenten en cactussen. Planten die gemakkelijk zijn in verzorging, zijn erg populair, zeker bij de jongere generatie. De nieuwe Maxi Pink Cadillac valt op door de compacte groei, goede vertakking en krachtige kleur van de bloem.

Picture gallery