Welkom in onze digitale tuin

Onze prachtige showtuinen in Rheinberg (Noordrijn Westfalen) en De Kwakel (Aalsmeer regio) staan vol in bloei en zijn klaar voor uw bezoek. Ervaar onze nieuwigheden tijdens een digitale tour door de tuinen of haal inspiratie uit de highlight video’s. Onze collega’s vertellen u graag meer over hun persoonlijke favorieten voor komend seizoen in. Onder andere Sweetunia Miss Fantastic uit de Diamonds collectie, en Sprint Pink Shades die het potanjer assortiment verrijkt komen voorbij, maar er is nog veel meer.

   

   

Highlights Annuals

  

Maak kennis met onze nieuwe Sweetunia Diamonds collectie rond speciale variëteiten met sterpatroon zoals Johnny Flame en Miss Marvelous. Deze selectie speciale petunia's trekt iedereens aandacht, zowel in de detailhandel als in de tuin.


Met de nieuwe Surprise Sparkling serie bieden we u en uw klant een serie petunia's met sprinkles op de bloem bestaande uit 5 kleuren, met goede vertakking en vroege bloei.

  

  

Garden Party maakt vanaf nu ook deel uit van de Confetti Garden familie, met een nieuwe uitstraling en allerlei nieuwe mixen. Zoals die van de EU-vlaggen, iedere mix bestaat uit de vlagkleur van een Europees land. Confetti Garden Party is de perfecte oplossing voor iedereen die opzoek is naar creatieve mixideeën om zelf te implementeren in potten of hanging baskets. 


Kom meer te weten over onze Freaky Leaves collectie. Coleus is een trendy product, het past perfect in de urban jungle trend.

  

  

Binnen het brede Survivor Idols assortiment vindt iedereen de juiste kleur en het perfecte product voor grotere potten en late productie.


Green Idols zijn al jarenlang de geraniums voor op het balkon. Met grote enkele bloemen en geweldige tuinprestaties zijn ze een musthave in uw assortiment. Kom meer te weten over de beschikbare kleuren en de eigenschappen van deze geranium.

  

Highlights Perennials

  

Salvia Midnight is de rijzende ster binnen ons vaste planten assortiment. Vooral het mooie contrast tussen de donkere stelen en felle bloemen springt in het oog.


Kom meer te weten over ons Eucomis assortiment.

  

Highlights Pot Plants

  

Kom meer te weten over ons Kalanchoe assortiment.


Highlights Tropicals

  

Bent u geïnteresseerd in Echeveria en Gasteria? Kijk dan deze video en kom meer te weten over onze highlights Pink Frills, Red Tip en Gasteria Flow.


Maak kennis met onze highlight in het Euphorbia milii assortiment, Pink Cadillac.

  

Highlights