Foreman Production Young Plants

Hofzichtlaan 5, 2678 NC De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Productie afdeling in De Lier zoeken wij een Voorman Productie Jonge Planten.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. De tropische tak van Dümmen Orange is gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van Anthurium, Bougainvillea en Heliconia variëteiten. Als Voorman Productie Jonge Planten ben je een meewerkende voorman die de productie van jonge planten aanstuurt van A tot Z. In je rol stuur je (in)direct 25-30 uitzendkrachten aan.

In deze functie werk je nauw samen met de productiemanager en heb je contact met customer service, planning, voormannen van de andere afdelingen, teelt en administratie. 

Taken en verantwoordelijkheden
Sorteren, controleren, overplanten en wijder zetten van jonge planten.
Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
Aansturen van uitzendkrachten.

Jouw profiel
Je hebt ervaring in de tuinbouw en het aansturen van mensen. 
Je bent flexibel, innovatief en creatief.
Je hebt een praktische instelling en kan goed communiceren en samenwerken met collega’s uit alle lagen van het bedrijf. 
Je spreekt Nederlands en Engels. Kennis van de Poolse en/of Turkse taal is een pré.
Je kunt goed met Excel overweg.
Je bent bereid om incidenteel op zaterdagochtend te werken.
Je bent fulltime beschikbaar.  

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Robert Visser (Team Lead Operations, Rooting), via R.Visser@DummenOrange.com of 06-23780692.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.