HR Intern

Coldenhovelaan 6, 2678 PS De Lier, Netherlands

Bloemen en planten hebben een sterke emotionele waarde voor de mensen die ze kopen. Hun potentieel om te inspireren is oneindig – ze kunnen onze dag goedmaken, het huis opfleuren, of de tuin tot een paradijs maken.

Dümmen Orange is een toonaangevende veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Wij bieden een indrukwekkend portfolio van gewassen en variëteiten aan kwekers, groothandel en retail over de hele wereld.

Voor onze HR Nederland afdeling in De Lier zoeken wij een HR (afstudeer)stagiair(e).

Stage inhoud
Dümmen Orange blijft in beweging! Ben jij zelfstandig, leergierig, communicatief sterk, zorgvuldig en volg je een opleiding in de richting van Human Resource Management? Dan hebben wij een leuke en zeer leerzame stage voor jou!

De HR afdeling op ons hoofdkantoor in De Lier ondersteunt alle Dümmen Orange locaties in Nederland, ongeveer 400 medewerkers. Als HR stagiair draai je volledig mee binnen de afdeling.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons gezellige team wil komen versterken en na al die theorie graag wil leren in de praktijk. De stage zal onder andere bestaan uit: 

 • Ondersteunen in het werving- en selectieproces;
 • Ondersteunen in het indiensttredingsproces;
 • Beantwoorden van vragen en adviseren van medewerkers en leidinggevenden;
 • Meekijken en ondersteunen in verzuimbegeleiding;
 • Meewerken aan HR projecten en vraagstukken;
 • Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen project, onderzoek en/of advies (beroepsproduct). Het onderwerp is in overleg te bepalen, denk o.a. aan Vitaliteit en Learning & Development. 

Wie ben jij?

 • Je volgt op dit moment een Hbo-opleiding Human Resource Management.
 • Je bent leergierig, durft initiatief te nemen en verbeterpunten aan te dragen.
 • Je bent zelfstandig en communicatief sterk.
 • Je werkt zeer secuur en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?
Dümmen Orange heeft grote internationale ambities waarbij innovatie, technologie en kwaliteit hoog op de agenda staan. Er is volop ruimte voor autonomie, persoonlijke groei en je bent onderdeel van een deskundig team. Hierdoor kun je je als gedreven professional optimaal ontwikkelen op jouw vakgebied. Er is een ondersteunende en open werksfeer waarbij het delen van kennis, samenwerking en het bereiken van gemeenschappelijke doelen centraal staan.

Naast een uitdagende stage, waarin je de kans krijgt jezelf te laten zien en ontwikkelen, ontvang je goede begeleiding van een ervaren HR adviseur, een marktconforme stagevergoeding van € 450,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week (vergoeding voor hbo afstudeerstage), een reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding. In overleg is er de mogelijkheid tot 1 of 2 dagen per week thuiswerken.

Wie zijn wij?
Wij zijn een toonaangevende, internationale veredelaar en vermeerderaar van bloemen en planten. Onze veredelaars verbeteren eigenschappen zoals kleur, geur en vorm, maar ook minder zichtbare kenmerken als ziekteresistentie, hogere opbrengst per vierkante meter en een langere vaaslevensduur. Op productielocaties in Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en Azië hebben we meer dan 330 hectare productieruimte tot onze beschikking. Hier zetten we onze moederplanten op en vermeerderen we het uitgangsmateriaal. Ons uitgebreide assortiment van gewassen en variëteiten vindt zijn weg naar kwekers, groothandels en retailers over de hele wereld.

De producten die onze sector produceert, hebben een sterke emotionele waarde voor de consumenten die ze kopen. Ons doel is om mensen te inspireren en een betere, mooiere wereld te creëren. Ons team van 6,600 toegewijde, gefocuste en gepassioneerde professionals werkt op locaties verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Lier, Nederland.

Interesse?
Wil je solliciteren op deze stage? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Maaike Endhoven (HR Adviseur), via M.Endhoven@DummenOrange.com of telefoonnummer 06 82 476 709

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.