Assistant Team Leader Quarantine Department

Oude Campsweg 35C, 2678 NN De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Quarantaine afdeling in De Lier zoeken wij een Assistent Teamleider.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Assistent Teamleider Quarantaine Afdeling kom je te werken in de quarantaine afdelingen op de veredelingslocatie in De Lier. 

Plantmateriaal van buiten deze afdelingen wordt hier ontvangen en moederplanten van gemaakt. De planten worden in quarantaine gehouden en getoetst op ziektes tot de planten goedgekeurd zijn. Daarna worden de stekken verstuurd naar andere research-, veredelings- of moederplantafdelingen. 

Je zal voornamelijk in de quarantaine afdelingen werkzaam zijn, maar kunt ook gevraagd worden te helpen op bijvoorbeeld de moederplanten afdeling. De quarantaine afdelingen zijn onlangs gerenoveerd. Wij hebben een leuk en klein team, waar alles draait om kwaliteit en later pas de kwantiteit. Je moet kritisch zijn en nauwkeurig kunnen werken. Het is belangrijk om hier om te gaan met de hoogst mogelijke hygiëneregels. Bij afwezigheid van de Teamleider ben jij het aanspreekpunt.

Taken en verantwoordelijkheden
Ontvangen en onderhouden van planten (van start tot finish).
Bemonsteren van planten voor ziektetoetsen.
Plukken van stekken voor plukopdrachten en de moederplantenafdeling.
Diverse teelt technische handelingen/werkzaamheden.
Naleven fytosanitaire regels om het risico van verspreiden van ziekten te minimaliseren.
Administratieve verwerking en gereedmaken van plukopdrachten.
Vervangenvan Teamleider bij diens afwezigheid.

Jouw profiel
Je hebt MBO werk- en denkniveau.
Je hebt ervaring in de sierteelt, bij voorkeur in de veredeling.
Basiskennis van Outlook, Word en Excel.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; beheersing van de Engelse taal is een pré.
Je werkt netjes en uiterst nauwkeurig, zowel met de planten als met de registratie.
Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.

Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Saskia de Jong (Teamleider Fytosanitaire afdeling), via +31 626 322 123.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.