Assistant Grower

Achterweg 100, 1424 PZ De Kwakel, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Operationele afdeling binnen Research & Development in De Kwakel zoeken wij een Assistent Teler.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. In de locatie R&D in De Kwakel gaat de veredeling en selectie van pot- en bolchrysanten plaatsvinden. Als Assistent teler ondersteun jij de Manager van de pot- en bolchrysanten afdeling in de dagelijkse teeltwerkzaamheden. Tevens vervang je de locatie manager bij diens afwezigheid.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
De teelt van pot- en bolchrysanten inclusief de bijbehorende operationele uitvoering;
Creëren van optimale groeicondities voor de veredelingsproeven en kruisingsplanten;
Streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering en ziektevrij telen;
Leiding gaven aan het Operationele team bij afwezigheid van de locatie manager
Instellingen in de klimaatcomputer evalueren en waar nodig aanpassen;
Uitvoeren van watergift en bemesting en optimale (biologische en chemische) bestrijdingsstrategieën om ziektes en plagen geen kans te geven;
Dagelijks overleg met collega’s en interne klanten.

Functie eisen
Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding of afgeronde MBO opleiding met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je beschikt over een goed organisatorisch en teelt technisch inzicht;
Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
Je bent flexibel en bereid om mee te draaien in een weekendrooster; 
Basiskennis van pot- en bolchrysantenteelt is een pré.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat maakt deze functie leuk? Je bent medeverantwoordelijk voor het proces en het resultaat. De diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen maken je werk uitdagend! Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar HR.NL@DummenOrange.com. Indien je vragen hebt over deze positie, neem dan contact op met Kees Hertogh (Breeding Director), 0174 530 133.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.